26/12/11

ΧΡΕΗ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ

Πάντα τέτοια. Και του χρόνου!… Ό,τι επιθυμείτε για σας, να το πάθουν οι εχθροί σας.

Είθε η έλευση του θείου φωτός να οδηγήσει το Έθνος σε καλύτερα κατσάβραχα απ’ ό,τι την Ελευθεροτυπία.

Ο ιερός εισαγγελέας από το Άγριον Όρος ανακοίνωσε ότι εκτέλεσε στον τοίχο την απόφαση για προσωρινή κράτηση του κτηματία Εφραίμ, ο οποίος κρατείται στο κελί του στη μονή του. Ο ιερός ιατρός απεφάνθη ότι ο κτηματίας Εφραίμ, δε μπορεί να μετακινηθεί γιατί είναι βαριά άρρωστος με το χρήμα.

Πάντως στη χώρα τη χώρα μας μαστίζει το σύνδρομο του εντάλματος. Όλοι χαίρουν άκρας υγείας, αλλά μόλις εμφανιστεί ένταλμα σύλληψης εναντίον τους αρρωσταίνουν. Ο κτηματίας Εφραίμ, ας πούμε, λίγο πριν το ένταλμα ήταν τόσο ακμαίος που έκανε ολόκληρο ταξίδι στη Ρωσία, είδε τον εκεί Πατριάρχη, επέστρεψε και δεν έπαθε τίποτα. Μόλις όμως βγήκε η απόφαση για τη σύλληψή του έπεσε ξερός. Παρακαλούμε τους εισαγγελείς να είναι λίγο πιο διακριτικοί και να λένε με τρόπο σε κάποιον ότι θα τον κλείσουνε στην ψειρού.

Οι Βορειοκορεάτες τώρα κλαίνε γι’ άλλη μια βδομάδα από συγκίνηση επειδή ο μακαρίτης ηγέτης τους λίγο πριν το θάνατό του έδωσε εντολή και τους μοιράζουν δωρεάν ψάρια.

Καταρρίφθηκε ο μύθος ότι σώνεσαι άμα έχεις ένα κεραμίδι πάνω απ’ το κεφάλι σου. Αποδείχτηκε ότι το μόνο που συνέφερε ήταν να φτιάξεις ένα αυθαίρετο και να μένεις μέσα. Ούτε να στο γκρεμίσει κανείς μπορούσε, ούτε να στο πάρει η τράπεζα.

Αν φύγουν οι νεοφιλελεύθεροι από Γερμανία Γαλλία, σε ελάχιστο χρόνο η κρίση ξεπερνιέται. Οι έμποροι χρήματος το ξέρουν καλά, αλλά γι’ αυτό δεν έχουν λόγο να ζητάνε από το διαιτητή να σφυρίξει τη λήξη. Ζούμε σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα και παίζουμε το έβδομο ημίχρονο. (Πάει με τις δόσεις της Ελλάδας)

Ναι, τους αντιφρονούντες της Συρίας τους ενισχύουν οι πρόθυμοι του ΝΑΤΟ. Ποιος τους έδωσε όμως αυτό το δικαίωμα;

Οι κυβερνητικοί αρχηγοί είπαν γι’ άλλη μια φορά ότι το πήραν επιτέλους το μήνυμα. Το εορταστικό, τίποτ’ άλλο δεν παίρνουν, δεν είναι πλεονέκτες.

Στην αρχή η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ πήρε 100 μέτρα. Μετά πέρασε από τα 200 στα 400, 800, 1.500, πέντε, δέκα χιλιόμετρα, η τωρινή κυβέρνηση συν-ανευθύνης πηγαίνει για τον μαραθώνιο μέτρων, μπας και μας γλυτώσουν λένε από άρα σκληρότερα μέτρα, τα 50.000 βάδην που καταργήθηκαν.

Στον μαραθώνιο αγάπης δεχόμαστε μεταχειρισμένα σχολικά βιβλία. Αποστέλλονται στο πρωθυπουργείο Διαμαντοπούλιας Παιδείας Καρυκευμάτων.

Σε καταλαβαίνω, στρατηγέ μου, η κατάστασή και στο δικό σας κλάδο είναι απελπιστική, αλλά δεν ημπορεί, δε γίνεται να ζητάς να πας μετανάστης στο γερμανικό στρατό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου