12/12/11

Ευρωπαϊκή Ένεση


Ολοκληρώθηκε η Ευρωπαϊκή Ένωση Γερμανίας Γαλλίας. Συγκροτήθηκε το τέταρτο Ευράιχ.

Η χώρα μας χρειάζεται μια ευρωπαϊκή ένεση, αλλά δεν της την κάνουν.

Το μόνο που μπορούσε να προσφέρει η διακυβέρνηση των πρόθυμων ήταν σ’ αυτό τον προϋπολογισμό να μειώσει τους στρατιωτικούς εξοπλισμούς που μας γονατίζουν κάθε χρόνο. Μόνο αυτό θα απειλούσε τους «Ευρωπαίους» που υπηρετούν (και) τις στρατιωτικές βιομηχανίες. Αλλά δεν το έκαναν τα πουλάκια μας για να μη χάσουν την εμπιστοσύνη του Κατραμτζαφέρη; Μη γελάτε, ορέ σεις αντεθνικά γουρούνια, γιατί και ο Θεός και η Πατρίς όλο λεφτά ζητάνε.

Οι ηλίθιοι αυξάνουν τους φόρους παράλληλα με την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στην ανάγκη να εισπράξουν περισσότερα χρήματα για το κράτος και τι καταφέρνουν; Μείωση 50% της κατανάλωσης πετρελαίου θέρμανσης στην επαρχία και 25% στην Αθήνα, οπότε εισπράττουν λιγότερους φόρους. Δεν αξίζουν ούτε για όργανα καμιάς πλουτοκρατίας, είναι απλώς ΗΛΙΘΙΟΙ.

Η διαχείριση της κρίσης από τους κατά καιρούς πρόθυμους οδήγησε σε αύξηση 40% των αυτοκτονιών στην Ελλάδα. Οι πολιτικές αυτοκτονίες με κάποιο μαγικό τρόπο ξεπερνούν το 100%.

Τελικά αντί για πρόωρες εκλογές φτάσαμε σε πρόωρες εκπτώσεις. Κάτι είναι κι αυτό, αλλά δεν ξέρουμε αν είναι καλό.

-Βλέπω φως στο βάθος του τούνελ.
-Κλείσ’το, γαμώ το κέρατό μου, μην καίμε ρεύμα!....

Μικρή αγγελία: Αααατον. Πωλούνται σπασμένα μάρμαρα σε τιμές λογικές. Ευκολίες πληρωμής για πέτρες, τούβλα, τσιμεντόλιθους, πρέκια και άλλα υλικά από το τείχος του Βερολίνου.

Σύνθημα για τοίχο: Οι μπάτσοι πουλάνε το τίμιο ξύλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου