11/12/11

Μάρκο μ' έκαψες



Αυτό θα πει πλάκα. Κυρίαρχοι της Ευρώπης είναι οι Μερκοζί με λοχίες κάποιους Ρομπαρόζο. Μας κατέκτησαν στα χνάρια του Χίτλερ μια Ανατολικογερμανίδα με Γκέμπελς έναν απόγονο Ουγγροεβραίων.


Στη Γαλλογερμανική Ένωση το Ευρώ θα λέγεται Μαρκό. Τα λεπτά του μαρκό θα λέγονται Μαρκόπουλα και τρίτος κόσμος θα αποκαλούνται για συντομία οι χώρες εκτός της μαρκοζώνης.

Η επόμενη σύνοδος της Ευρωπαϊκής Μαρκένωσης θα θεσπίζει την αυτόματη τιμωρία χωρών που δίνουν χρήματα στους κατοίκους τους. Η καταβολή προστίμων θα γίνεται αυστηρά εντός μίας εβδομάδος στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Για την Ελλάδα που είναι ήδη μαρκαρισμένη σε περίπτωση καθυστέρησης μηνός στην καταβολή προστίμου θα κατάσχεται τουριστικό ξενοδοχείο με κλήρωση και σε περίπτωση καθυστέρησης έτους ένα νησί του Αιγαίου ή του Ιονίου πελάγους.

Σε περίπτωση υποτροπιασμού θα καθαιρούνται οι τοπικές διακοσμητικές κυβερνήσεις ή και οι τοπικές βουλές που σημειώνουμε από 1/1 2013 θα έχουν φολκλορικό χαρακτήρα και τα μέλη τους θα πρέπει στις συνεδριάσεις να φορούν παραδοσιακές ενδυμασίες σε συνάρτηση με το κόμμα στο οποίο ανήκουν.

Στην Ελλάδα οι βουλευτές της ΝΔ θα είναι τσολιάδες οι άντρες και Αμαλίες οι γυναίκες. Νησιώτες ή νησιώτισσες οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, κρητική ενδυμασία θα φέρουν οι βουλευτές της Ντόρας, Γερμανοτσολιάδες θα είναι ντυμένοι οι βουλευτές του ΛΑΟΣ, Σουλιώτισσες οι βουλευτίνες και οι βουλευτές της Αλέκας Παπαρήγα και λοιπές τοπικές ενδυμασίες στα λοιπά κόμματα. Οι υπουργοί θα είναι ντυμένοι Πειραιώτες ψαράδες κουτσομούρας, οι Γενικοί Γραμματείς υπουργείων θα είναι ντυμένοι σαράφηδες της Περικλέους και οι έφοροι τραβεστί της λεωφόρου Συγγρού και Ακαδημίας (α)γωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου