29/12/11

2012 ευτυχές με no money?

Ο Εφραίμ δεν βγήκε ακόμα από τη φυλακή.

Ο Κυρ-Μητσοτάκης είπε σήμερα στην Πρώτη γραμμή του Σκάι Εφραίμ Στέρεο ότι η κυβέρνηση αυτή έχει υπογράψει σύμβαση έργου. Ελπίζω κάποιος να τον ενημερώσει ότι στην Ελλάδα όποιος απασχοληθεί από το Δημόσιο για πάνω από μία βδομάδα διεκδικεί μονιμότητα.

Οι καταγγελίες για άνωθεν παρεμβάσεις στο έργο των δύο οικονομικών εισαγγελέων που παραιτήθηκαν θα διερευνηθούν.

Μη γελάτε, ρε σεις ανοικονόμητοι, πράγματι ποιος θα διερευνήσει παρεμβάσεις που έγιναν από τον πολιτικό του προϊστάμενο;

Ήδη οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ Βενιζέλος Οικονομικών και Παπαϊωάννου Δικαιοσύνης χαρακτήρισαν ως βεβιασμένη και υπερβολική την αντίδραση των δύο εισαγγελέων. Οι παρεμβάσεις δηλαδή συνεχίζονται και μετά τις παραιτήσεις. Ο Βενιζέλος έχει και το μαχαίρι και τον Πεπόνη, ο Παπαϊωάννου έχει τον Μουζακίτη.

Μοναδική πιθανότητα να σωθεί η Ελλάδα υπάρχει αν χτυπήσει κάπως σε πρώτη φάση τη φοροδιαφυγή και τα συναφή οικονομικά εγκλήματα. Αν πρώτο αποτέλεσμα αυτής της «μάχης» είναι η παραίτηση των αρμόδιων εισαγγελέων τότε τι να πει ο Γερμανός μας;

Η Μονή Βατοπεδίου διεκδικεί το οικόπεδο όπου είναι χτισμένες οι φυλακές Κορυδαλλού ανακοινώθηκε από το ραδιοσταθμό «Κελί Εφραίμ στέρεο».

Από τη Β. Κορέα μαθαίνουμε ότι η κηδεία του δικτάτορά τους θα διακοπεί σε ένα μήνα λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας, επειδή δηλαδή κρυώνει ο γιος διάδοχός του, οπότε είναι υποχρεωμένοι να κρυώνουν και όλοι οι άλλοι, ακόμα κι ο ΓΑΠ που παρακολουθεί καθημερινά την υπόθεση μέσω δορυφόρου.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε ότι η διαδοχή του Γιωργάκη δε μπορεί να έχει το μετέωρο βήμα του πελαργού. Αρκεί το μια αιωνιότητα και μία μέρα.

Ακόμα συζητιέται στο ΠΑΣΟΚ η πιθανότητα εύρεσης στρατηγικού επενδυτή, ίσως από τον αραβικό κόσμο, με διαδικασία φαστ-τρακ. (Από το «Έχω τρακ»)

Κατραμτζαφέρης σήμερα εκτάκτως θα ανακοινώσει ότι σκέφτεται να πάρει το κόμμα του από την κυβέρνηση στις 11 μ.μ. λόγω αυξημένων τηλεοπτικών του υποχρεώσεων.

Να πα να πεις στους Μάγια ότι είναι μαλάκες. Τι 12/12/12 και κολοκύθια τούμπανα! Σ’ εμάς η καταστροφή μας ήρθε 11/11/11 με την κυβέρνηση που πιάσαμε τα τρία μας. Κόμματα. Aμόλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου