30/12/11

Προσοχή, κυκλοφορούν ειδήσεις με πολιτικά


Ούτε σήμερα αποφυλακίστηκε ο πρώην τσιφλικάς νυν φιλετούχος Εφραίμ.

Η διοίκηση των φυλακών Κορυδαλλού επιτρέπει να επισκέπτεται τον κτηματία Εφραίμ και η Παναγία ως στενή συγγενής του, αφού ο Εφραίμ διαχειρίζεται το περιβόλι της.

Συμπαρίσταμαι στη Μονή Βατοπεδίου θύμα βίαιης αποδοχής χρυσοφόρων κρατικών φιλέτων απ’ μεριάς της πολιτείας. Θα επιθυμούσα να υποστώ κι εγώ το ίδιο, δέχομαι οποιαδήποτε βίαιη ανταλλαγή ακινήτων του κράτους με το εδώ και δύο χρόνια ακίνητο αυτοκίνητό μου, για ν’ αξιωθώ να συμπονέσω κι εγώ κυριολεκτικά τον κτηματομεσίτη Σκάι Εφραίμ Στέρεο.

Ο οικοπεδούχος Εφραίμ ανάγκασε όλους τους οπαδούς του να στενοχωρηθούν, να στήνονται κάθε βράδυ έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού να πλαντάζουν στο κλάμα και κάθε τόσο να δαγκώνουν το καβλί τους. 

Ναι, η Μαγδαληνή όταν είδε το Χριστό είπε στη Μαρία: «Παναγιά μου, ένα παιδί».

Χοροστατούντος του καθαρισμού του ναού της ιεράς Φοροδιαφυγής, ο υπουργός Οικονομικών έφαγε ένα σκουπόξυλο στην καθισιά του.

Μόλις έμαθε ο Εφραίμ ότι πολύς κόσμος τον διαολοστέλνει ζήτησε χαρτί από το γιατρό για ν’ αποφύγει να πάει στο Διάολο.

Μετά τον Κατραμτζαφέρη, τον Μητσοτάκη, τον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας και τον Πατριάρχη Μόσχας ζητούν αποφυλάκιση του Εφραίμ και ο Καβάλα Μπέος και ο Μάκαρος Ψωμιάδης. Τις αιτήσεις πρωτοκώλιασε και παρέδωσε ιδιοχείρως στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Π. Καπούλια ο Αγαπούλας αυτοπροσώπως.

Χαρτί γιατρού προσκόμισε στον φερόμενς ως πρωθυπουργό Παπαδήμιο η έβδομη υπερδόση μας προς δικαιολόγησιν της απουσίας της.

Στο Μαξίμου δεν έγινε δεκτή ιατρική γνωμάτευση που έλεγε ότι ο Χρυσοχοΐδης πάσχει από ιλαρά γι’ αυτό δεν παρευρέθηκε στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο και απουσιάζει για πολλές ημέρες από το υπουργείο του ΕΣΠΑ και ΠΑΣΟΚ γωνία.  Η ιατρική γνωμάτευση που δεν έγινε δεκτή έμεινε επί δυο ώρες έξω από το Μαξίμου στην Ηρώδου του Αττικού  ο τσολιάς την κορόιδευε ότι ένα πουλάκι από την ακακία απέναντι του είπε ότι είδε τον Χρυσοχοΐδη στο ΜΕΓΚΑ να περιοδεύει στην Κρήτη χωρίς τα εξανθήματα της ιλαράς στην μονίμως ξινισμένη μούρη του που διώχνει έτσι κάθε βακτήριο, ιό και ψηφοφόρο. Η γνωμάτευση ισχυρίστηκε ότι ναι, ο Χρυσοχοΐδης πέρασε περιοδεύων.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου