15/6/11

ΓΙΩΡΓΟ, ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Ο Γιωργάκης Παπακωνσταντίνου τα έκανε λαοθάλασσα με το μνημόνιο ένα, πανηγυρίζει όμως που τουλάχιστον κατάφερε να φτάσει την Παπαρήγα στο 11%, που βάζει εννέα κόμματα στην επόμενη Βουλή κι έδιωξε τον Λιάνη από το ΠΑΣΟΚ.

Κάποιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζηλεύουν αυτές τις επιτυχίες και δηλώνουν ότι θα καταψηφίσουν το μνημόνιο δύο, η Βουλή είναι περικυκλωμένη και ο Γιωργάκης Παπανδρέου βρήκε ευκαιρία να επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας επειδή είναι εκεί κοντά. Ελπίζει ότι δε θα χρειαστεί ελικόπτερο. "Θα τον ενημερώσω για τις εξελίξεις στην ΕΕ", δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ο Γιωργάκης όμως δεν ενδιαφέρεται γι’ αυτά. Θέλει να τρομάξει τον κόσμο ότι θα παραιτηθεί η κυβέρνησή του. Ή τουλάχιστον να δώσει αυτή την εντύπωση. Και τα κατάφερε. Ο κόσμος κατεβαίνει από το πρωί στο Σύνταγμα να πανηγυρίσει. Η ΠΑΜΕρήγα για κάποιο λόγο δεν πανηγυρίζει, γι’ αυτό κάνει μάζωξη στην Ομόνοια.

Η Έκθεση της Τρόικα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή: «Όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο η Ελλάδα έχει πρωθυπουργό και υπουργό Οικονομικών. Για να είμαστε πιο ακριβείς η Ελλάδα έχει πρωθυπουργό Εξωτερικών και αντιπρωθυπουργό Οικονομικών».

Πάμε για δεύτερο μνημόνιο γιατί είναι σαν τον Τιτανικό. Τον είδε με το πρώτο μνημόνιο ο Γιώργος και στενοχωρήθηκε. Πάει τώρα να τον ξαναδεί τον Τιτανικό με το μνημόνιο 2 μήπως και δεν βουλιάξει το πλοίο. Όταν έλεγε «Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε» δεν ήξερε ότι ήταν ο γραφικός του Τιτανικού. Ό,τι και να λες θα βουλιάξουμε, χριστιανέ μου! Σε λάθος ταινία διάλεξες να παίξεις.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου