13/6/11

Τηλεοπτικό δελτίο με την Ελένη Μενεγάκη

Από την Τρόικα περάσαμε στην Τετρόικα γιατί μπήκε και η Κίνα στο παιχνίδι Monopoly στην Ελλάδα. Σκέφτεται ν’ αγοράσει τον κοντό πύργο της Θεσσαλονίκης, όπως χαρακτηρίζουν τον λευκό πύργο οι γαύροι.  


Στα τηλεοπτικά, έχουμε επανάληψη του ριάλιτι DANCING WE, THE STARS, από τον τηλεοπτικό σταθμό  STAR-χίδια μας.

Άλλη επανάληψη το επαναλαμβανόμενο σίριαλ εξόδου της χώρας μας από το Ευρώ και η τηλεοπτική επανάληψη της δραχμής σε τιμές λογικές.

Ο φερόμενος ως υπουργός Οικονομικών κάποιων, δήλωσε ότι αφού η χώρα μας έχει διπλή ονομασία, Greece για τους έξω, Ελλάς για τους μέσα, γιατί να μην έχουμε και διπλό νόμισμα; Ευρώ για τους δανειστές μας, δραχμή για μας. Δεν βγαίνουμε από την Ευρωζώνη, απλώς εμείς στο εσωτερικό, μεταξύ μας συναλλασσόμαστε με δραχμές.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας από το πρωθυπουργικό περιβάλλον, λεφτά υπάρχουνε. Σακούλες να τα βάλουμε δεν έχουμε. Ευχάριστα νέα από το μέτωπο της εργασίας, μεγάλωσε κι άλλο η ανεργία σε δουλειά να βρισκόμαστε.

Κάθε πέρσι και καλύτερα, κάθε πρόπερσι και πολύ καλύτερα, κάθε αντιπρόπερσι και πάρα πολύ καλύτερα. Πού να σας πω για δεκαετίες πίσω. Π.Χ. το 1988 χρωστούσαμε πάρα πολύ λιγότερα απ’ όσα το 2008, όταν χρωστούσαμε λιγότερα απ’ όσα το 2011. Σύνολο 11 8 88. Τυχαίο; Δε νομίζω, είμαι σίγουρη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου