12/8/12

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑΣ


Αναρτήθηκε 27/11/2007

Η "Δηλωτή" είναι, λόγω ονόματος το εθνικό σπορ των δημοσιογράφων. Παλιότερα ήταν η "Πρέφα", αλλά όταν χοντραίνουν οι κώλοι δε σε νοιάζει να πάρεις πρέφα τίποτα παραπάνω από αυτό που σου δίνουν οι "εχθροί" σου από (γαμώ) τα Υπουργεία τους.

Απεργία των δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια της οποία διατυπώνουν κι αιτήματα στην Κυβέρνηση. Χμμμμ!

Η Κυβέρνηση χαίρεται με την απεργία, γιατί έτσι φυλάγεται και δεν μαθαίνει ο κόσμος τι του ετοιμάζει.

Άρα, τη μέρα απεργίας της ΕΣΗΕΑ λαμβάνονται τα πιο αντιλαϊκά μέτρα που δύναται μία Κυβέρνηση να λάβει. Επίσης, δεν ικανοποιεί τα αιτήματα των δημοσιογράφων για να συνεχιστεί η απεργία τους.

Ο λαός έχει λόγο να χαίρεται με την απεργία των δημοσιογράφων, διότι:

α) Ξεφεύγουν έστω για μια μέρα από τις μούρες των δημοσιογράφων στην τηλεόραση.
β) Ακούγονται από τα ραδιόφωνα καλά τραγούδια από ενημερωτικούς σταθμούς και όχι μουσικούς. Έτσι γλιτώνει το αφτί μας από τα ίδια και τα ίδια κομμάτια που παίζονται και μας ζαλίζουν τον έρωτα.

γ) Ο περήφανος Ελληνικός Λαός χαίρεται με την απεργία των δημοσιογράφων, γιατί έτσι δεν μαθαίνει τι του κάνει (μάνα μου) η Κυβέρνηση. Αφού θα το κάνουν που θα το κάνουν, θα το πάρουν που θα το πάρουν το μέτρο «Να» (με το συμπάθιο) είναι ανάγκη να το μάθουμε πρώτοι;

Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ
Πρώτοι-πρώτοι στον αγώνα και οι φίρμες που είναι και εκδότες. Απαιτούν τη σωτηρία του ασφαλιστικού ταμείου στο οποίο καταβάλλουν τις εισφορές τι δικιές τους και των εργαζομένων τους όποτε το θυμούνται.

Θυμίζουμε, οι δημοσιογράφοι δεν απεργούν ποτέ ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, διότι τότε, σε αυτή την περίπτωση δεν θα κυκλοφορήσουν τα φύλλα των εφημερίδων σαββατοκύριακο και θα πάθουν οικονομική ζημιά τα αφεντικούλια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: