9/11/20

Πάμε, αλάνια / γι' άλλα λοκντάνια

Έλλην Τραμπ με τ' όνομα, όχι Τραμπάκουλας, αλλά Τραμπακούλης.


Στις ΗΠΑ δεν έμεινε η πρώτη κυρία Μελάνια, αλλά η μελανιά Τραμπ

Η φερόμενη ως υπουργός (παρα)Παιδείας κ. Κεραμιδαρέως δεν διευκρίνισε αν εκτός από το σταθερό τηλέφωνο μπορεί κάποιος να μπει στην πλατφόρμα τηλεπάθειας Webex και με το τηλέφωνο του ντους.

Δευτέρα 9/11 και σημειώσαμε 41 νεκρούς από κορονοϊό, αριθμό ρεκόρ από την αρχή της πανδημίας. Ρεκόρ σπάσαμε και στις διασωληνώσεις, όπως μας ενημερώνει η πανελλήνια ομοσπονδία ενώσεων υδραυλικών. Για πιο ευνοϊκά αποτελέσματα αποφασίστηκε ότι ο αριθμός των κρουσμάτων από δω και μπρος θα υπολογίζεται από δικές μας εταιρείες δημοσκοπήσεων.

Για 2η συνεχόμενη ημέρα, τα τεστ είναι 15000 απο 24-25000 που γίνονταν συνήθως.

Την ίδια μέρα ο Μαγιορκίνης μάς ενημέρωσε για κάποιο λόγο ότι τα πράγματα με την πανδημία είναι πολύ άσχημα σε άλλες χώρες.

Σωστά έκανε ιερέας όταν άνοιξε την πόρτα του ναού και καλούσε πιστούς να κοινωνήσουν. Πιστεύει ότι έτσι στέλνει πελάτες στο αφεντικό του.

Μη λέμε ανίκανη την κυβέρνηση. Οι άνθρωποι είναι ικανοί να κάνουν σχεδόν τα πάντα. Μόνο να κυβερνήσουν δεν ξέρουν, δε μπορούν και δε θέλουν. Δεν πειράζει. Ούτε εμείς θέλουμε να μας κυβερνήσουν.

Μας έκλεισαν μέσα την άνοιξη για να ετοιμάσουν το χειμερινό λοκντάουν. Πάμε για φαντάροι με όλα μας τα βάρη. Πάμε για τρεις μέσα δύο έξω. (εβδομάδες) 

Κούλης: «Στόχος μας να σώσουμε τα Χριστούγεννα». Πάει και το Πάσχα. Γιατί αν σώσει τα Χριστούγεννα σιγά μην τη γλυτώσουν οι Απόκριες και το Πάσχα. Για το Δεκαπενταύγουστο δεν ορκίζομαι γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μέχρι τότε Κούλη πρωθυπουργό. Το μόνο που βλέπω να γιορτάζουμε ελεύθερα με Κούλη είναι ο γάμος του Καραγκιόζη.

Σύντονο ανέκδοτο: Πρόσφυγες στην Πολωνία.

ΝΕΟ ΣΟΥΞΕ
Ποτέ δε φτάνει / ένα λοκντάνι / Δε θα προκάνει / να μας ξεκάνει.

Η υπουργός Πολιτισμού κάνει ό,τι περνάει απ' το χέρι και το μυαλό της για να μας πείσει ότι δεν χρειάζεται υπουργείο Πολιτισμού. Κι αυτό επειδή τώρα χρειάζεται ένα πολύ δυνατό υπουργείο Πολιτισμού. Δεν κριτικάρουμε το υπουργείο Παιδείας. Υπηρετεί την κωμική τέχνη και τα καταφέρνει καλά.

1 σχόλιο:

Vandas279@gmail.com είπε...

Γελάω πολύ... Για τον Σισκο λίγοι θα γελάσουν... Οι νεότεροι δεν τον ξέρουν. Πού το θυμήθηκες; όλα τα λεφτά... Καλημερες!