17/9/18

ΔΕΘέλω

Ύπουλος ο Σαμαράς. Έβγαλε πρόεδρο της; ΝΔ τον Κούλη για να μη γίνει άμεσα άλλος δεξιός πρωθυπουργός, μέχρι να μεγαλώσει ο γιος του. Μέχρι τότε η ΝΔ θα μένει Κουλημένη στην αντιπολίτευση.

Φυσικά και δεν έχει ακροδεξιούς η ΝΔ, αφού το είπε ο Κούλης στη ΔΕΘ. Η ΝΔ έχει πολλούς κεντροαριστερούς όπως Κ. Καραμανλής, Β. Μεϊμαράκης, Ντ. Μπακογιάννη και πολλούς ακόμα.

Αύριο στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε 11 συγκεντρώσεις για το όνομα της Βόρειας Μακεδονίας., πρώην Σκόπια. Πέντε συγκεντρώσεις ταυτόχρονα το πρωί, δύο το μεσημέρι, άλλες δύο απόγευμα, μία βράδυ και μία μεταμεσονύκτια. Όλες θα έχουν πάνω από 100 χιλιάδες Σκαϊανούς.

Αίσχος. Ο Νάμος Μυκόνου φορολογείται και φεύγει για Ντουμπάι. Και όχι μόνο φορολογείται, αλλά του δίνουν και πρόστιμα για φοροδιαφυγή. Έτσι θα γίνει ανάπτυξη στη χώρα;

Ο τριπτύχιος Κούλης δεσμεύτηκε ότι η ΝΔ του ενισχύσει τη μεσαία τάξη που δεν κατάφερε να εξαφανίσει ολοκληρωτικά.
Κούλικη κυβέρνηση τώρα


ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ: Με Κούλη πρωθυπουργό τι θα το κάνουμε εδώ μέσα; Ιντεραμέρικαν μπαρ;

Αλήθεια έλεγε ο Κούλης ότι δεν θ' απολύσει τις 80.000 συμβασιούχους του δημοσίου. Απλώς δεν θ' ανανεώσει τις συμβάσεις τους.

Θα κυβερνήσω την Ελλάδα ως επιχείρηση, είπε ο Κούλης. Στο Μαξίμου θα κρεμάσει πανό: “Λειτουργεί υπό ΝΔ”. (Νέαν Διεύθυνσιν)

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
Η ηλίθια νεοφιλελεύθερη ιδέα ονόματι λιτότητα ξεκίνησε να εφαρμόζεται στην Ελλάδα επί Ανδρέα Παπανδρέου. Δεν αρκεί που οι φτωχοί, κατά παράβαση του Συντάγματος, πληρώνουν αναλογικά περισσότερους φόρους απ όσους οι πλούσιοι. Και δεν αρκεί γιατί όταν, από συνήθεια εδώ και δεκαετίες αιώνων, για λόγους διαφθοράς, κακής διαχείρισης, για υπερβολική φορολογική εύνοια στους πλούσιους, ένεκα αδιαφορίας για τις εισπράξεις του δημοσίου και βάλε η οικονομία δεν πηγαίνει καλά και για να πληρώσει χρέη και άλλες υποχρεώσεις το κράτος κόβονται κοινωνικές παροχές που προορίζονταν για τους φτωχούς.
«Μαϊμού» παπάδες πάντρευαν ζευγάρια:  Άκυροι τουλάχιστον 50 (θρησκευτικοί) γάμοι. Πάντως δεν τέλεσαν ποτέ (πολιτικούς) γάμους δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι μαϊμού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: