5/5/18

Τα πολλά εκλόγια είναι φτώχεια

Η Φώφη, είπε, ζήτησε εκλογές τώρα για να αποφασίσει ο ελληνικός λαός ποιον θέλει να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια. Δεν είπε γιατί δεν το ζήταγε πέρσι. Δεν έπρεπε τότε ν' αποφασίσουμε ποιος θα το κάνει; Για πρόπερσι δε ρωτάω, γιατί αυτό ακριβώς κάναμε.

Πρέπει να είναι, είπε η Φώφη, αξιόπιστη η κυβέρνηση που θα μας βγάλει από τα μνημόνια. Βέβαια αυτή που μας έβαλε δεν έδειξε τόσο αξιόπιστη. Δεν έκανε καμία διαπραγμάτευση έκανε, άσε που λίγους μήνες μετά έπεσε με κοινοβουλευτικό πραξικόπημα.

Πόσο πατριωτικό είναι να ενημερώνει τους πιστωτές της χώρας μας ότι διαπραγματεύονται με μη αξιόπιστη κυβέρνηση; Ποιο λογικά σκέφτεται κάποιος πως η κυρία φοβάται αν οι εκλογές γίνουν μετά από 16 μήνες θα έχει πάθει ζημιά η ίδια. Τι θα πάθει η Ελλάδα με τις εκλογές τώρα δεν την ενδιαφέρει.

Πάντως η Φώφη δεν ξεκαθάρισε αν θα ζητήσει τη συμμετοχή της ΝΔ στην κυβέρνησή της σε περίπτωση που δεν σχηματίσει αυτοδυναμία. Γιατί δεν τη ρωτάει κάποιος; Χάρη θα μας κάνει.

Ο Παναθηναϊκός περνά στην ιδιοκτησία της Pan Asia, γιατί εκεί παίζονταν τα στοιχήματα των στημένων αγώνων ελληνικών ομάδων.
Ο Τσιάρτας μυαλό δε βάζει και συνεχίζει να ξεφτιλίζεται με βλακείες που γράφει από δω κι από κει. Δεν υπάρχει σωτηρία, από κει και η έκφραση “Το γεφύρι της Τσιάρτας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: