9/2/18

Ηθοποιός διαφθορά

Ως γνωστόν στην Ελλάδα δεν υπάρχει διαφθορά, αλλά και να υπήρχε δεν θα φώλιαζε σε κυκλώματα γεμάτα στελέχη της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ.

Αν η υπόθεση Νοβάρτις είναι στημένη με όλη την ελληνική Δικαιοσύνη μπλεγμένη και το FBI μέσα, τότε η κυβέρνηση δεν είναι τόσο άχρηστη. Προβληματίζομαι.

Μήνυση κατά του FBI και της Δικαιοσύνης κατέθεσε ο Σπυραντώνης Γεωργιάδης. Ισχυρίζεται ότι οι προστατευόμενοι ψευδομάρτυρες πήραν χρήματα από το FBI για την ανακαίνιση των σπιτιών τους. Το STARχίδια μας είναι έτοιμο να πάει με κάμερα και “δημοσιογράφο” να κάνει αυτοψία στα σπίτια τους.

Ποιος ξέρει πόσα πήρε η Νοβάρτις για να στήσει το παιχνίδι με τις δωροδοκίες με τελικό σκοπό την αποπομπή Στουρνάρα από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Αν δεν βρούμε τους προστατευόμενους μάρτυρες θα την πληρώσετε όλοι εσείς που παρακολουθείτε τα γεγονότα και δεν βγαίνετε στους δρόμους να μας υπερασπιστείτε.

Η αίσθηση της δικαιοσύνης
https://i2.wp.com/jodi.graphics/wp-content/uploads/2018/02/NOVARTIS05.jpg?resize=1024%2C576&ssl=1
ΕΔΩ



Βρέθηκαν οι τρεις προστατευόμενοι μάρτυρες που καταθέτουν με την πλάτη.

Αγριεύει η αλήθεια
Με την συζήτηση στα ΜΜΕ αποκαλύφθηκαν τουλάχιστον οι δύο από τους τρεις μάρτυρες που προστατεύει η ελληνική δικαιοσύνη. Ο ένας είναι ο Αρτέμης Μάτσας, ο άλλος είναι ο Δήμος Σταρένιος. Ο τρίτος διαφεύγει της σύλληψης.

Οι δύο προστατευόμενοι μάρτυρες του FBI όρθιοι. Καθήμενος, μωσαϊκό ο τρίτος.

Μαζί τα ήπιαμε

Δεν υπάρχουν σχόλια: