8/2/18

Η Novartis είναι εδώ με φαρμάκια και ρευστό

Και η Ζήμενς στη γωνία
Ο Κούλης είναι ο μόνος ηγέτης αξιωματικής αντιπολίτευσης παγκοσμίως που κατάφερε σήμερα όλη η χώρα του να ασκεί αντιπολίτευση στην προηγούμενη κυβέρνηση, ΝΔ ΠΑΣΟΚ.

Ότι η Novartis τα κονόμησε σε βάρος του ελληνικού δημοσίου και άλλων φαρμακευτικών εταιρειών δεν χρειάζεται απόδειξη. Οι εμπλεκόμενοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι ηλίθιοι, δηλαδή εκτέθηκαν για να εξυπηρετήσουν τη Νοβάρτις και αυτό το έκαναν τσάμπα.
Αποκαλύφθηκε ο πρώτος προστατευόμενος μάρτυρας. Λέγεται Μάξιμος Σαράφης. Σαράφης στα Τρίκαλα, Σαράφης στην Αθήνα, Σαράφης στο Παρίσι, τώρα Σαράφης και στη Novartis.

Σπυραντώνης Γεωργιάδης: Τι άλλο θέλετε πια για να καταλάβετε ότι πρόκειται για σκευωρία του Τσίπρα εναντίον μας; Προστατευόμενος μάρτυρας Μάξιμος Σαράφης, δηλαδή μέγαρο Μαξίμου και ληστοσυμμορίτης του εμφυλίου.”

Κόμμα που δεν καταφέρνει ν' αντιπολιτευθεί είναι δυνατόν να καταφέρνει να κυβερνήσει; Το μόνο που μπορεί, όπως απέδειξε- είναι ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε κι ότι αρπάξει ο κώλος μας. 

Το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει ο Κούλης αν ήταν ηγέτης είναι να “παραιτήσει” διώξει με αναστολή όσους εμπλέκονται στο σκάνδαλο της Νοβάρτις μέχρι νεωτέρας. Αν περάσεις τα 40 και δεν έμαθες οδήγηση, να είσαι ηγέτης ή να μαγειρεύεις μπάμιες δε θα μάθεις ποτέ.

Κούλης: "Αφού βγάζετε τα σκάνδαλα στη φόρα δεν μπορεί να υπάρξει συναίνεση”. 

Είναι τόσο ηλίθιος; Λέει ότι για να βάλει πλάτη στη χώρα πρέπει η κυβέρνηση να θάψει το σκάνδαλο Νοβάρτις, όπως έκανε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου με το σκάνδαλο της Ζήμενς.

Μαρινάκης:Η σκευωρία του Τσίπρα εναντίον της Novartis της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ χτύπησε και τον Ολυμπιακό που αποκλείστηκε στο κύπελλο από την ΑΕΚ”.

Το σκάνδαλο Νοβάρτις εξετάζεται σε πολλές χώρες. Μόνο στην Ελλάδα έχει τέτοια υποστήριξη η εταιρεία από τα ΜΜΕ, καλύτερα από τους δημοσιογράφους που τάιζε και ταΐζει ακόμα.

Αβρωμόπουλο

Δεν υπάρχουν σχόλια: