3/4/17

Τεχνικό μνημόνιο

Η Ντόρα ορ(γ)ιοθετεί τις σχέσεις της με πολλά χρήματα
Παγώνει το χρέος της Ελλάδος αρκεί να αποπληρωθεί σε 12 μηνιαίες άτοκες δόσεις.

Βιαπραγματεύσεις: Η Ελλάδα μπαίνει στον πανευρωπαϊκό νόμο Κατσέλη.

Από τη ΔΕΗ στη ΔΕΛ, (“Δεν Έχω Λιγνίτη”) που θα γίνει και χορηγός στη Σούπερ Λιγν.

Ο Παπάς κατηγορείται που το 2013 ως αντιπολιτευόμενος μη βουλευτής επισκέφθηκε τη Βενεζουέλα. Άλλος την ίδια χρονιά επισκέφθηκε την Κούβα, άλλος τις ΗΠΑ και ο Κούλης, ίδια χρονιά επισκέφθηκε την Ελλάδα.

Να πέσει τώρα η Κυβέρνηση επειδή έτσι γουστάρουμε”, διαμήνυσαν εν χορώ Φώφη-Κούλης.

Οι εκλογές μπήκαν στα προαπαιτούμενα του ΔΝΤ, γι' αυτό τις σέβονται τόσο και με τέτοιο τρόπο Κούλης και Φώφη.

Ιδιωτικοποίηση και των δημοτικών εκλογών υπόσχεται στο ΔΝΤ ο Κούλης. Όποιος Δήμος καταφέρει να βρει χορηγούς που θα καλύψουν τα εκλογικά έξοδα θα στήσει κάλπες. Αλλιώς ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο διορίζονται από την Τράπεζα Ελλάδος του Στουρνάρα.

Μια και (που) τ' αναφέραμε, σαρανταπέντε Γιάννηδες; ενός Στουρνάρα γνώση.

Σήμερα για να γίνεις πρωθυπουργός δεν αρκεί να υπόσχεσαι στο λαό. Απαιτείται να υπόσχεσαι και στο ΔΝΤ.

ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ: ΝΔ bye-by night

Δεχτήκαμε τηλεφώνημα από την Πειραιώς, όχι την τράπεζα: “Όλος ο κόσμος κατάλαβε πόσο ενωμένοι είμαστε, αφού με τόσους τσακωμούς και λόγια λιμανιού παραμένουμε τόσα χρόνια στο ίδιο κόμμα”.

Μια και μιλάμε για ενότητα. ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑ ΜΗ καταγγέλλουν νέα μέτρα. Γενικά είναι υπέρ των μέτρων, αλλά όχι να τα παίρνει ο Τσίπρας. Τους τρώει το ψωμί. Το ίδιο καταγγέλλουν οι συστημικές, σχεδόν όλες δηλαδή, εφημερίδες.
 


Οι εφημερίδες έπαψαν από καιρό να γράφουν τι έγινε. Μας ανακοινώνουν μόνο τι ισχυρίζονται, απλώς υποθέτουν οι εκδότες τους ότι θα γίνει ή εύχονται να γίνει. Επί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ διαβάζαμε στις εφημερίδες τι καλό θα γίνει, τώρα διαβάζουμε τι κακό θα γίνει. Τίποτα βέβαια τελικά δεν επιβεβαιώνεται. Μόνη συνεπής στο ρόλο της η Ελεύθερη Ώρα που έχει προφητείες ρασοφόρων.

Από τον χώρο της Δεξιάς μόνο ο Κούλης δεν έλαβε το μήνυμα της εξεταστικής για Υγεία, φάρμακα και φαρμάκια. Γεωργιάδης, Βορίδης και κάτι ξαδέρφια του Κούλη το έλαβαν το μήνυμα. Το έλαβε και η Ντόρα, αλλά ακόμα δεν της το είπε κανείς.

Σε αντίθεση με όσα λένε οι εχθροί του, το πολιτικό μέλλον του Κούλη είναι ανοικτό. Περιμένει ανασχηματισμό της γερμανικής κυβέρνησης μπας και τον βάλει η Μέρκελ γενικό γραμματέα στο υπουργείο Βαλκανίων. Σημαντική θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: