1/5/15

Απίστευτα, όμως ευτελληνικά

Όταν η ξεφτίλα είναι μονόδρομος δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

►Ο Σαμαράς ξεφτιλίζει κι άλλο τη ΝΔ, ο Μελισσανίδης την ΑΕΚ, ο Αλαφούζος υποβαθμίζει σε κύρος τον Παναθηναϊκό, ο Μαρινάκης τιμά τον Ολυμπιακό που ποτέ δεν ήταν κάτι καλύτερο, οι αντιεξουσιαστές, φανατικοί οπαδοί της άμεσης δημοκρατίας του τσαμπουκά ξεφτιλίζουν την πλατεία Εξαρχείων.

Ρεπόρτερ τηλεοπτικού καναλιού μετέδιδε ότι ο Λαφαζάνης διαφώνησε με τον Τσίπρα στη συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ αν κι έλειπε από τη συνεδρίαση. Δεν ξεφτιλίζει το κανάλι αυτό το λάθος, αντιθέτως το τιμά που παραδέχεται πλαγίως το επίπεδο ενημέρωσης που προσφέρει, προσοχή, όχι δωρεάν, αφού αρνείται να πληρώνει όσα χρωστάει στο κράτος.

►Ο Ολλανδός χοιροτρόφος γνωστός ως πρόεδρος του Γιούρογκρουπ Γερούν Ντάισελμπλουμ δείπνησε ήρεμα σε γνωστό ψητοπωλείο της πλατείας Εξαρχείων. Τον φύλαγαν γνωστοί αναρχοαυτόνομοι παλαιάς κοπής.

Προς τιμήν του Σόιμπλε ροκ συναυλία στο λόφο Στρέφη από 20χρονους ξεκούρδιστους παλαιοροκάδες της δεκαετίας του '70.

►Σύμβολο του σεξ της “πλατείας” η Μέρκελ που προτάσσει τα στήθη της απέναντι στον εχθρό της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης Τσίπρα.

Ο Σαμαράς αποδείχτηκε λίγος, ασκεί επαρχιώτικη αντιπολίτευση. Νέοι πολιτικοί του φίλοι ασκούν εξαρχειώτικη.

►Ο Τσίπρας απειλεί: “Θα κάνω δημοψήφισμα και στη Γερμανία”. Εφόσον βέβαια του το επιτρέψουν οι αναρχοαυτόνομοι της πλατείας Εξαρχείων που μένουν Ταύρο, Ρέντη και Λιόσα.

Ναζιστές διώχνουν πρόσφυγες από πλατείες της Αθήνας, αναρχοαυτόνομοι διώχνουν αριστερό υπουργό, τον Βαρουφάκη, από ψητοπωλείο των Εξαρχείων, όπου, στο ίδιο σύχναζε επί σειρά ετών ο εκεί κάτοικος Θ. Δρίτσας κι αυτός υπουργός, αλλά δεν ήξεραν τη φάτσα του. Με άτομα που γνωρίζουν μόνο όσα τους δείχνει η τηλεόραση δεν έχω όρεξη ν' ασχολούμαι.
ΕΥΤΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
Φανατικοί της Θύρας 7 χυδαιολογούν σε βάρος Κοντονή… κάτι θα κάνει καλά (δείτε πανό)

Δεν υπάρχουν σχόλια: