30/4/15

Βρίσε μ' χερ Αγά ν' αγιάσω

Δε χρειάζεται να σε σφάξουν τα ευρωτσιράκια ελευθερίων κεφαλαίων.

 ►Αρκεί να πουν ότι δε σε γουστάρουν. Σε σφάζουν όταν σου απονέμουν λεκτικούς επαίνους προεκλογικά, όπως βλακωδώς έκαναν και χαντάκωσαν το Σαμαράκι τους. Δεν είναι σίγουρα και οι καλύτεροι εγκέφαλοι, όσοι προσπαθούν να παραστήσουν τους λογιστάκους.

Εντάξει, έχεις κι εσύ τα προβλήματά σου, τι να πει όμως ο Βαρουφάκης που τον βρίζουν Μέρκελ, Σόιμπλε, Ντάιζελμπλουμ κι όποιος άλλος δεν πληρώνει ελληνικά; Κι αυτό δεν είναι τίποτα. 

 ►Η Ντόρα ζήτησε την παραίτησή του γιατί είναι, είπε ένα βαρίδι και μισό. Αχού τι πάθαμε!... Ο Βαρουφάκης ζει με τον εφιάλτη Ντόρα πρωθυπουργός που δεν τον κάνει υπουργό Οικονομικών, ούτε καν υφυπουργό. Μη σας πω ότι δε θα του μιλάει κιόλας... μπορεί να βάλει και τον αδελφό της να τονε δείρει.

Ήδη από Φεβρουάριο:
Ρωτήσαμε επίσης κορυφαίο στέλεχος που βρίσκεται κοντά στον πρωθυπουργού αν ο Αλ. Τσίπρας προτίθεται να ακολουθήσει τη συμβουλή του κ. Πος και να αντικαταστήσει τον Γ. Βαρουφάκη. Μας απάντησε με χιούμορ: «Σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να στείλουμε στη θέση του Βαρουφάκη τον Κώστα Λαπαβίτσα». 
Καλέ, Τόνι, Μπένι, Σταύρο, αν η Ελλάδα γίνει Αργεντινή θα παίζουμε στο Κόπα Αμέρικα; Δε με χαλάει.
  ►Όλα εδώ και δεκαετίες τ' αντιμετωπίζουμε σαν τις δυσκολίες στην Παιδεία που πρέπει να έχω το παιδί μου σε ακριβό ιδιωτικό σχολείο, μετά να το στείλω σε ακριβό ξένο πανεπιστήμιο και όλα αυτά για να καταφέρει αργότερα να κλέβει το κράτος με μίζες ή χαριστικές συμβάσεις-παροχές.

Και η Ντόρα παραμένει στις επάλξεις: “Παντεσπάνι στο λαό”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: