23/4/15

Παπαράταση θεσμών

Υπερασπιστές των δικαιωμάτων της χρυσής εργατιάς κρανοφόροι και κρανιοφόροι. 

Από τους θεσμικούς δανειστές μας ζητάμε παράταση. Κόβουμε το -ση για να φαίνεται λιγότερη και ζητάμε μια παράτα. "Παράτα μας" ακούμε, μας κολλάνε κι ένα α-πα-πα και τελικά κονομάμε μια α-πα-παράταση. Απ' την παράτα στην παπαράτα.

Οι αντι(σ)εξουσιαστές αντεπιτίθενται: “Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την αστυνομία που επιτέλους μας έβγαλε από το πολιτικό αδιέξοδο και την πρυτανεία του Πανεπιστήμιου Αθήνας, πίσω απ' τα Προπύλαια, για όσους ξέρουν. Όμως δε μας έδειραν ούτε έσπασαν τίποτα. Έβγαλαν έξω 14 από εμάς., εφτά άντρες κι εφτά γυναίκες, γιατί εμείς έχουμε ποσόστωση γυναικών. Αλλά δεν ήταν αστυνομική επιχείρηση αυτή. Δεν είναι αστυνομία αυτή, δεν είναι χώρα αυτή που ζούμε, δε μαζεύτηκαν χιλιάδες να μας συμπαρασταθούν. Ε, ρε χούντα που σας χρειάζεται για να σηκώσετε κεφάλι!...” (σ.σ. πάνω κεφάλι)

Τι έριξε στα νερά ηΨευτοράντο Γκολντ Μεγάλη Παρασκευή ανήμερα; 

Άλλοι ρίχνουν στα νερά ανθρώπους.
Κι αυτό δεν είναι τίποτα. Η δημοσιογραφία ξαναχτυπά πάνω-κάτω: “Ο λαθρομετανάστης πέφτει στη θάλασσα. Αν είναι μόνος του να τον πνίξεις. Αν έχει όμως ένα μωρό; Τι να κάνεις, θα τον μαζέψεις”. Ο τύπος κυκλοφορεί ελεύθερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: