4/2/15

Όχι στο ΠΑΣΟΚ των μονοπωλίων

ΝΕΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK
Ζητάμε από την κυβέρνηση να φτιάξει τράπεζα θυμάτων.

ΠΑΕ ΕΠΟ
Αλλαγές στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, όπου θα συμμετέχουν μόνο έξι ομάδες. Οι τέσσερις θα βγαίνουν στην Ευρώπη και οι υπόλοιπες δύο θα υποβιβάζονται.

ΜΕΡΚΕΛ-ΟΛΑΝΤ
«Δώσαμε λεφτά στην Ελλάδα και σώσαμε τις τράπεζές τους. Τώρα θέλουν να σώσουμε και τη χώρα τους;»

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΙΑ
Ο ιταλικός στρατός του Μουσολίνι ήταν ανίκητος μέχρι το Αλβανικό έπος 1940-’41. Ο ναζιστικός στρατός ήταν ανίκητος μέχρι τη μάχη του Στάλινγκραντ. Η χρηματοπιστωτική επέλαση και η λιτότητα της Μέρκελ ήταν ανίκητες μέχρι τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Στην περίοδο της κατοχής οι φορείς του δωσιλογισμού έλεγαν, «Ο πόλεμος τελείωσε, ας κοιτάξουμε να ζήσουμε». Μέχρι τις τελευταίες εκλογές ο Ποτάμης λέει, «Τα μνημόνια τελείωσαν ας δούμε τι θα κάνουμε σ’ αυτό το καθεστώς επικυριαρχίας».

ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ
Το «Αλλαγή εδώ και τώρα» του Ανδρέα Παπανδρέου τήρησε μόνο το «και». Το δικό μας «Αλλαγή εδώ κι Ευρώπη» ήδη διαλύει την τρόικα. Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα τα μαζεύει πρώτη και φεύγει.

ΚΑΙ ΑΠΟ ΡΟ
Δηλαδή αν κάνεις μια συμφωνία για το χρέος και πληρώνεις λιγότερα και μετά από έξι μήνες ξαναζητήσεις κούρεμα της ονομαστικής αξίας τι θα πάθεις; Θα σε πουν κακό παιδί; Άσε που υπάρχουν πολλά κουρέματα.

ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΑΣ
O Μάκης Μηλάτος από το «Κόκκινο» αναφερόμενος σε «γκρινιάρηδες του Facebook», τους είπε, «Δηλαδή ένα μήνα πριν ήταν καλύτερα στη χώρα μας;»

ΤΣΟΝΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ

Όλα εντάξει στη χώρα μας. Η Εσπρέσο ασχολείται πια με τα δικά της και όχι τα πολιτικά με τη στενή έννοια.

Φυλακές ΖΩμοκού
Ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης Αθανασίου κατάφερε κι έφτιαξε και βάφτισε φυλακές τύπου Γ’ τα Δομοκού. Υψίστης ασφαλείας, όπου δεν περνάει κουνούπι προς τα έξω κι ένα μήλο την ημέρα, τόσο φτηνά, τον γιατρό τον κάνει πέρα.

ΣΑΜΑΡΑΣ
«Πραγματική ανάπτυξη είναι να κλείνουν εργοστάσια, όχι ν’ ανοίγουν. Το κλείσιμο των εργοστασίων της Κόκα-Κόλα 3Ε, για παράδειγμα βοήθησε στην ανάπτυξη της Βουλγαρίας. Η δραστηριότητα της Cosco μείωσε τα κέρδη του ΟΛΠ και του κράτους γενικά, μείωσε τον αριθμό και τις συνολικές αποδοχές εργαζομένων στο λιμάνι, μείωσε την κατανάλωση και τις εισπράξεις στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, ανέβασε όμως την ανάπτυξη στην Κίνα. Ποιος άλλος μπορούσε να το κάνει αυτό; Και δεν πρόλαβε να κλείσει όλα τα εργοστάσια της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, κάτι που θα βοηθούσε τον κλάδο των εισαγωγέων.»

ΚΚΣΕ
Να νευριάσω λίγο τον Κουτσούμπα τώρα. Η Ελλάδα, σύντροφε, είναι η πρώτη χώρα του νέου Σοσιαλιστικού Στρατοπέδου, η πρώτη χώρα της ανατολικής Ευρώπης, όπου κυβερνούν κομμουνιστές, η πρώτη χώρα που οικοδομεί τον υπαρκτό σοσιαλισμό. Πολλά κόμματα έχει όμως και πρέπει να λιγοστεύουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: