8/1/15

Η ΝΔ ΠΑΣΟΚοκτρατείται

ΓΑΠ: Γιατί δεν δείχνετε και τον Αντώνη;
ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ ΔΗΜΑΡ-ΠΑΣΟΚ
Που ο νυν βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και τέως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Β. Οικονόμου κατεβαίνει με τη ΝΔ. Εγώ για να ψηφίσω Δήμα θα ζητούσα λεφτά, όχι θέση σε ψηφοδέλτιο.
ΣΑΜΑΡΑΣ
Με εύρος φράκτης και στον Συγγρού ποταμό για να σταματήσει την εισβολή πρασομεταναστών στη ΝΔ. ΣΑΜΑΡΑΣ
Ο ΣΥΡΙΖΑς εξυπηρετεί τους βολεμένους, εμείς τους βιοπαλαιστές Μελισσανίδη, Βρυώνη, Λάτση, Γκερέκου, Σπυράκη, Β.. Οικονόμου κ.τ.λ.
Η ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΣΤΗ ΝΔ;
Και; Ποιος δε θυμάται τη Σπυράκη ΠΑΣΠίτισσα στο πανεπιστήμιο; Ποιος δε θυμάται την πράσινη κυβερνητική Γκερέκου που κατέβηκε και υποψήφια περιφερειάρχις; Ποιος δε θυμάται τον αρχιΠΑΣΟΚο Β. Οικονόμου; Το βόλεμα πάνω απ’ όλα.
Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ…
…με τις δηλώσεις του για υγειονομική μη περίθαλψη μεταναστών και το φράκτη του Έβρου να προσελκύσει τη Γκερέκου και τον Β. Οικονόμου.
ΟΛΑΝΤ
«Μον Αντόν Σαμαράς, εγώ πγέπει να καταγγήσω το φγάκτη του δικού μου Έβγου ποταμού, ώστε να φύγουν οι μουσουλμάνοι Γάλλοι πολίτες που κατάγονται από πγώην κατακτημένες χώγες.» 
ΑΠΟ ΡΟ
Πότε κατάλαβε ο ΓΑΠ ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι καλό κόμμα; Όταν έμαθε ότι η Γκερέκου παγαίνει στη ΝΔ;
Δυστυχώς δεν καταστράφηκε ο κόσμος και οι δανειστές μας
Δεν ήρθε η συντέλεια του κόσμου επειδή τη σήμερον ημέρα τίποτα δεν γίνεται στην ώρα του. Και να ερχόταν η συντέλεια, η Ελλάδα θα είχε πάρει παράταση 5-6 χρόνια μέχρι να ειδοποιήσει όλα τα υπουργεία. Άκουσα τη Μενεγάκη ν’ αναρωτιέται. Η πρόσθεση τελών είναι συντέλεια; Αφού τίποτα πια δεν είναι τέλειο.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Ούτε η καταστροφή του κόσμου έσωσε να έρθει. Τίποτα δεν έρχεται πια. Μόνο λογαριασμοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: