13/12/14

Δήμας χέζεις, ρε Νταλάρα;

Από αντιπρόεδρος της Νέας, πρόεδρος της σκέτης Δημοκρατίας. Ποιος είναι;

Τα ΑΤΜ ψηφίζουν Δήμα γιατί κινδυνεύουν ν’ αδειάσουν χωρίς αυτόν. Πράγματι, με πρόεδρο Παπούλια ποτέ δεν είχαμε ΑΤΜ χωρίς μετρητά. Εμένα δε μ’ ενδιαφέρει τέτοια πιθανή εξέλιξη. Εγώ τις αναλήψεις μου τις κάνω από το κανονικό ταμείο στον ύπνο μου.

Αν δεν βγει πρόεδρος θα στεγνώσει η ΔΗΜΑΡ. Αυτό δεν ενδιαφέρει κανέναν.

Η Σοφία Τούβλεψη μας ενημερώνει ότι οι σφαίρες των καλάσνικοφ που χτύπησαν την ισραηλινή πρεσβεία ίσως αγοράστηκαν από περίπτερο της πλατείας Κουμουνδούρου.

Νέος εθνικός κίνδυνος: αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα κρεμάσουν τα βυζιά της Όλγας Κεφαλογιάννη, κάτι που θα επιφέρει τεράστια ζημιά στον τουρισμό της χώρας μας.

Καταστροφή για τη χώρα οι επόμενες εκλογές όποτε κι αν γίνουν. Κινδυνεύουν να μην επανεκλεγούν, Βούλτεψη, Μισέλ, Γιακουμάτος, Ντινόπουλος, Βενιζέλος, Ψαριανός, Κασιδιάρης, Γεωργιάδης, Πλεύρης, Βορίδης και άλλα παιδιά. Τι θα κάνουμε χωρίς αυτούς;

«Θα ψηφίσω Βαλτάσαρ για πρόεδρο της δημοκρατίας των τριών μάγων που θα προσκυνήσουν τον νεογέννητο Ιησού». Ποιος το είπε: ο ανεξάρτητος δημοκρατικός βουλευτής, πρώην βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Καπερναουμάρος.

Να δούμε ποιος θα είναι ο εθνικός κίνδυνος που θα «αναγκάσει» Κόλλια-Τσαρουχά Χαϊκάλη, και άλλους να ψηφίσουν Δήμα. Ίσως αν κοπούν τα τούρκικα σίριαλ.

Μαμά, ποιος έβρεξε τα ΑΤΜ και κινδυνεύουν να στεγνώσουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: