14/10/14

Μνημόνιο και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο

Αντωνάκεν
«Εντάξει, δε θα βγούμε από τα μνημόνια, θα βγούμε όμως από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ, όπως έκανε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ο πρεσβύτερος πριν από 40 χρόνια. Θα βγούμε, θα γλυτώνουμε χρήματα από άχρηστους εξοπλισμούς θα τα δώσουμε στους δανειστές και μετά θα ξαναμπούμε για να έχουμε να ξαναβγούμε όταν βρεθούμε ξανά σε δύσκολη πολιτική θέση».
Σήμερα το Ζάππειο 5…
…πέντε κιλά ψωμί και παντεσπάνι σε κάθε οικογένεια.
Καιροσκόπηση
Άμα ο Θεοδωρικάκος δίνει από την εκπομπή του Πρετεντέρη 6,5% τον ΣΥΡΙΑ πάνω από ΝΔ, φαντάσου το θα γίνει τις εκλογές.
Οικονομική Υγεία
Ούτε ο ιός Έμπολα δε σκέφτεται να επενδύσει στην Ελλάδα. Χαιρόμαστε γι’ αυτό, αν και οποιοσδήποτε άλλος έρθει στη θέση του θα είναι χειρότερος.
Σοφία Τούβλεψη
«Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας φάει ο Έμπολας».
Μπένι-Σαμ
«Σας διώξουμε δε σας διώξουμε από τις δουλειές σας εσείς θα μας διώξετε. Οπότε;»
Καλά πηγαίνει η Ελλάδα
 Οι μεγαλοεπιχειρηματίες αισιοδοξούν: «Θα φάμε, θα πιούμε και νηστικοί θα κοιμηθείτε», λένε οι καραγκιόζηδες.  
Η αισιοδοξία συνεχίζεται
Βενιζέλος: Τη βγάζουμε μέχρι τον Κουτσοφλέβαρο.
Σαμαράς: Τον Πουτσοφλέβαρο είπες;.
Ρεπορτάζ
Ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Μάνος και τ’ άλλα μνημόρνια είναι γάτες στη φάκα για τις σφήκες. Μπήκαν και δεν ξέρουν πώς θα βγουν.
Ρυθμιστές οι χρυσαβγάδες
Και όμως αν είναι να βγει πρόεδρος της Δημοκρατίας από αυτή τη Βουλή θα είναι με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής. Περηφάνια. Θα τον λέμε «πρόεδρο της…» και θα σταματάμε εκεί. Και μη ρωτήσει κανείς γιατί κλάνει το γατί.
Ανάπτυξη
Οι τραπεζίτες ΕΣΠΑσαν πλάκα.
Οι αφοπλιστές…
…σε θέσεις υπουργών μας αφοπλίζουν για χάρη των εφοπλιστών που τους εφοπλίζουν.
4.000 στελέχη του ΠΑΣΟΚ από την κίνηση των 75, τα βαθύ ΠΑΣΟΚ τάσσονται κατά Βενιζέλου και ΝΔ. Ετοιμάζεται απαντητικό κείμενο με άλλες τέσσερις χιλιάδες υπογραφές και ο Μπίστης της κίνησης των 175 κιλών, δηλαδή από το βαρύ ΠΑΣΟΚ.
Γλώσσα
Οι δύο μεγάλοι Έλληνες άντρες που νομίζουν έστω ότι κυβερνούν (Βενιζέλος-Σαμαράς αν δεν κάνουμε κάπου λάθος) κάθε μέρα δείχνουν όλο και περισσότερο ότι η ενότητα τους οδηγεί. Είναι και οι δυο τους ένα και το αυτό. Καλό θα είναι αυτό το αχτύπητο δίδυμο να αποκαλείται με ένα όνομα. Προτείνουμε: Μπένι-Σαμ ή Σαμπένι. Όχι σα βγαίνει.
Νέα ταινία
Αντώνης: Πού πηγαίνεις;
Βαγγέλης: Δεν έχω ιδέα.
Αντώνης: Εκεί πηγαίνω κι εγώ, Μπες.
Ταξίδια στο εξωτερικό
Το μόνο που δεν είπαν ΔΝΤ και Γιούρογκρουπ στον Χαρδούμπεη είναι, «Αν θέλετε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση κάντε εκλογές. Δεν θα κάνουμε καμιά συμφωνία με κυβέρνηση που θα πέσει σε κάτι μήνες ή βδομάδες».
Αληθινή αγορά
Πήγα τον χαλασμένο φούρνο μικροκυμάτων στον ηλεκτρολόγο της γειτονιάς να τον φτιάξει, μου ζήτησε τηλέφωνο, του έδωσα το σταθερό –τον αριθμό μόνο- εκείνος όμως με κοίταξε ειρωνικά και μου είπε: «Δώσε μου και το κινητό γιατί αυτό –το σταθερό- δεν το σηκώνεις ποτέ». Παραξενεύτηκα, αλλά χάρηκα γιατί είχα κάτι να περιμένω, πώς λέμε να λαβαίνω. Εξήγησε ο μάστορας ότι κανείς από τους πελάτες του δεν σηκώνει το σταθερό γιατί φοβούνται μην είναι από εισπρακτική εταιρεία ή από «πωλήσεις». (Παράνομα εμπορεύσιμες λίστες πελατών)

Δεν υπάρχουν σχόλια: