2/10/14

Τσάμπα συνέδρια

Ο Σκανδαλίδης χρειάζεται κοτζάμ συνέδριο του ΠΑΣΟΚ για θέμα ηγεσίας όπως σαφώς είπε. Πιο εύκολο θα ήταν να έφευγε το ΠΑΣΟΚ από τον Βενιζέλο.

Ολόκληρο συνέδριο κάνουν οι ΔΗΜΑΡαίοι για να αποφασίσουν ότι ο Κουβέλης και η παρέα του μόλις έφυγαν από τον Συνασπισμό το καλύτερο που μπορούσαν να κάνουν ήταν να μπουν ως συνιστώσα στον ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι θα ήταν και πιο συνεπές με τα δίκιο του Κουβέλη ο οποίος έλεγε πάνω κάτω: «Εμείς, μειοψηφία στον Συνασπισμό δεν έχουμε λόγο στον ΣΥΡΙΖΑ, σε αντίθεση με πολύ μικρότερες ομάδες που λύνουν και δένουν εκεί».

Ολόκληρη διαδικασία παροχής ψήφου εμπιστοσύνης σκαρφίστηκαν εν Μαξίμω συμβουλάτορες για να πανηγυριστεί η επιστροφή που θα κάνουν κάποιοι τσάμπα μάγκες που δεν έχουν και τίποτ’ άλλο να κάνουν στη ζωή τους παρά να είναι βουλευτές. Μετά τις επόμενες εκλογές δεν θα είναι πια βουλευτές, άρα ας μείνουν όσο γίνεται περισσότερο σ’ αυτή τη θέση μπας κι εξασφαλίσουν και καμιά κρατική γι’ αργότερα. (Για τους ίδιους ή για στενούς συγγενείς)

«Γαμώ τις ψήφους» ο ένας, «Γαμώ τις εμπιστοσύνες» ο άλλος.
-Γαμώ τη μάνα σου.
-Γαμώ τα γούστα σου.

Κατά το λοιπόν...
-Πρόεδρος ποιας δημοκρατίας; Των 180;
-Τι 180, ρε; Εδώ δε βρέθηκε ακόμα υποψήφιος.

Πάντως, 180 υποψήφιοι άνετα βρίσκονται.

Οι παλιοί νεοδημοκράτες πάσχουν από ΠΑΣΟΚοφοβία. Πιστεύουν ότι οι πρασινοφρουροί ναι μεν δεν  τους εμποδίζουν να κόβουν από παντού δημοκρατία, τους τρώνε όμως τις υψηλές θέσεις στα υπουργεία και τις διοικήσεις επιχειρήσεων του δημοσίου.

Το ΠΑΣΟΚ μπορούσε να φύγει από τη ζωή αξιοπρεπώς, έστω να πουλήσει πιο ακριβά το τομάρι του.

…εξουσίαν δίδωσι λόγοις ἀρχὴ δικαιοσύνης, προηγεῖται δὲ τῆς ΕΝΦΙΑς στάσις καὶ μάχη. (Η δικαιοσύνη και γενικώτερον η αρετή δίδουν κύρος και βαρύτητα εις τα λόγια του δικαίου. Όπου όμως υπάρχει φιλονεικία και μάχη, εκεί επακολουθεί ο ΕΝΦΙΑ)

Συνεχίζονται οι διαβουλτέψεις με τους τροϊκανούς για το πώς θα επιμηκυνθεί η ζωή της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, αλλά όπως δεν είπε ο Κινέζος, «Μία εικόνα ίσον χίλιες προαπαιτούμενες δεσμεύσεις».

-Με ποιον διαπραγματεύεται ο Χαρδούβελης; Με την τρόικα ή με τον Λαζαρίδη;
-Πάντως με την τρόικα όχι.

Ο προϋπολογισμός της γαλλικής κυβέρνησης καταργεί τη λιτότητα δυστυχώς μόνο στη Γαλλία.

Εντάξει, στενοχωρήθηκα που έχασε τσάμπα μια ελληνική ομάδα χάρηκα όμως που κέρδισε η σουηδική. Μια εξαίρεση δεν κάνει τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη …ελληνίκη ομάδα.

Ευχαριστώ για την παρέα σας, γεια σας και χαιρετισμούς στις γυναίκες και τις κόρες σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: