23/9/14

Bull-τερψη

Η ΝΕΡΙΤ έχει πολιτικό προϊστάμενο τον υπουργό Οικονομικών και όχι τη Βούλτε(ρ)ψη που λύνει και δένει εκεί μέσα βρεγμένες χαρτοπετσέτες. Η κυρά-Σοφίτσα δρα σαν κακομοίρης διαιτητής ποδοσφαίρου που ευνοεί σκανδαλωδώς μεγάλη ομάδα όταν ήδη προηγείται της μικρής ομάδας με 5-0 και στρέφει τις εντυπώσεις εναντίον της μην τυχόν και χαρεί την όποια, έστω ασήμαντη, νίκη της.

Εμείς ως παλαιά σκυλιά του TV-Zapping βλέπαμε αποσπασματικά τις προάλλες βρακοφόρους κρητικούς στη ΝΕΡΙΤ σε κάλυψη Μπεν Χουρ, όπως αποδείχτηκε, εκδήλωσης στη μνήμη του Παύλου Βαρδινογιάννη. Κάθε που ζαπάραμε στη ΝΕΡΙΤ να πάλι οι βρακοφόροι. Μετά μάθαμε ότι το αποκλειστικό της ΝΕΡΙΤ έκλεισε πεντάωρο λες κι ήταν Ολυμπιακοί Αγώνες.

Εμείς ξεραθήκαμε στα γέλια, δε νομίζουμε όμως ότι το ίδιο έκανε ο Βαρδής Βαρδινογιάννης. Θεωρούμε απίθανο να το ζήτησε εκείνος που έχει δικά του έτσι ή αλλιώς δύο μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια και όλη την ισχύ να το καλύψουν όλα τα υπόλοιπα. Αν στην οικογένεια είχαν αισθανθεί την ανάγκη που καρφώθηκε στην Βούλτε(ρ)ψη θα είχαμε δει κάνα δίωρο Μαριάννας στο ΜΕΓΚΑ ή στο ΣΤΑΡ, αλλά δεν το είδαμε. Άρα...

Φυσικά το κόψιμο της ομιλίας Τσίπρα στη ΔΕΘ δεν ήταν αποκλειστικά πρωτοβουλία της Τούβλεψη, ια να θυμόμαστε όλα τα ονόματά της. Ή φάση ανήκει προφανώς του Αντωνάκη που δε μας έχει δείξει τι άλλο μπορεί να καταφέρει από το να χάνει συνέχεια ψηφοφόρους.

Να θυμίσουμε ότι “bull” στ’ αγγλικά εκτός από «ταύρος» ή «βόιδι» σημαίνει και: αγοράζων διά κέρδος, χρυσόβουλο, παπικό διάταγμα, καυχησιολογία και ασυναρτησία. Μπορείτε να διαλέξετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: