4/7/14

Μου έστειλε το βίντεο η θεία απ’ το Αμύνταιο

Ο ΚιKeelιας εφησυχάζει για τα ακραία μέτρα Δένδια. «Όταν έχετε διαδήλωση στην Αθήνα», είπε, «…θα κλείνουμε μόνο το ρεύμα στους σταθμούς Μετρό Συντάγματος και Ομονοίας».

Η μαμά ΔΕΗ θα κάνει διακοπές. Θα την λέμε και μεγάλη ΔΕΗ κατά το «Μεγάλε, που χαρίζεις στους φίλους».

Θα έχουμε και μεγάλο και μικρό υπουργείο Παιδείας; Δηλαδή τα δημόσια σχολεία φτωχών περιοχών θα περάσουν στο μικρό θα γίνουν ιδιωτικά, ενώ τα χαμηλού κόστους δημόσια σχολεία Εκάλης και πάνω θα παραμείνουν στο μεγάλο δημόσιο. Είναι χαμηλού κόστους γιατί ελάχιστοι μαθητές Εκάλης, Φιλοθέης, Π. Ψυχικού πηγαίνουν σε δημόσια σχολεία. Σ' αυτές τις περιοχές μόνο τα παιδιά των καλοπληρωμένων υπηρετών των πλουσίων πηγαίνουν. Μην πληρώνουν και δίδακτρα!...

Στο μικρό ιδιωτικό υπουργείο Παιδείας θα περάσουν τα μεγάλα αστικά δημόσια νοσοκομεία από Ευαγγελισμός και πάνω και στο μεγάλο υπουργείο Υγείας θα παραμείνουν τα μικρά νοσοκομεία της επαρχίας που θα κλείσουν.

Θα έχουμε και μικρομέγαλο υπουργείο Τουρισμού. Θα ιδιωτικοποιηθούν μόνο οι παραλίες, όχι η θάλασσα. Τα φορολογικά έσοδα από τον τουρισμό θα μοιράζονται αναλογικά στις τουριστικές επιχειρήσεις που πρόσφεραν τα περισσότερα στην πατρίδα.

Ο Βενιζέλος καταφέρνει και το αποφεύγει μέχρι στιγμής, είναι όμως ικανός να βουλιάξει με υποβρύχια.

Η Ελλάδα δεν φέρθηκα καλά στον Αντωνάκη ούτε όταν ήταν πρωθυπουργός, γι’ αυτό την εκδικείται.  Με τον Βενιζέλο δεν ασχολούμαστε πολιτικά, ως γνωστόν στηρίζει την κυβέρνηση που τον κρύβει μην πάει φυλακή.

Απίθανο. Το Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο της Αθήνας το στηρίζουν παρακρατικοί οπαδοί της ΑΕΚ και του Μελισσανίδη.

Λένε ότι δίνουν σε ιδιώτες δημόσιες κερδοφόρες επιχειρήσεις για να τις φορολογούν κι έτσι να κερδίζει το δημόσιο. Δηλαδή μόνος τρόπος να πληρώσει «επιχειρηματίας» φόρο είναι να του έχεις χαρίσει μια επιχείρηση. Θα το σκεφτούμε. Ίσως πρέπει να διεκδικήσουμε και άλλα όπως, για να πληρώνουμε τέλη κυκλοφορίας πρέπει πρώτα να μας χαρίσει το κράτος αυτοκίνητο.

Όποιος θέλει ν' αγοράσει δημόσιο νοσοκομείο ή σχολείο θα το παίρνει με το σύστημα του ΟΠΑΠατζή Μελισσανίδη. Δηλαδή του το δίνουμε δωρεάν και του εξασφαλίζουμε ένα δάνειο για να μας πληρώσει και το δάνειο θα το εξοφλεί μόνο από τα κέρδη. Έτσι θα φέρουμε επενδυτές στην Ελλάδα. Δοξάστε μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: