30/7/14

Η Ελλάδα ανήκει στην Τρόικα

"Είμαστε όλοι και όλες καθαρίστριες", είπε προχθές Δευτέρα η Χάρις Αλεξίου στη συναυλία της στο Σύνταγμα. (28/8) "Είμαστε όλες Σοφίες Βούλτεψη" ήθελαν να βροντοφωνάξουν οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών (απολυμένες). Τι να πουν και οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ που κάτι λέει μέσα τους "Είμαστε όλοι Σαμαράδες".

Ως γνωστόν ο μέγας Καζαντζάκης στο "Χριστό" που "ξανασταυρώνεται" τοποθέτησε αυτόν που κάνει τον Ιούδα (ενσαρκωτής του στο σίριαλ της ΕΡΤ ο Γ. Φούντας) να έχει στο χωριό το ρόλο, το επάγγελμα του σαμαρά.

Στα ακίνητα περνά η ανεργία. Δεν μεταβιβάζεται, δεν ενοικιάζεται, δεν μετακινείται. Επιτρέπεται μόνο η γονική παροχή της ανεργίας.

Επιτέλους εργασιακή δικαιοσύνη. Για τους νεοπροσλαμβανόμενους στον δημόσιο αλλά και στον ιδιωτικό τομέα εξισώνονται ο κατώτερος και ο ανώτερος μισθός. Για να είμαστε πιο ακριβείς ο ανώτερος μισθός εξισώνεται με τον κατώτερο στα 450 €το δίμηνο.

Οι απολύσεις τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα θα γίνονται μέσω διαγωνισμών του ΑΣΕΠ από την τράπεζα θεμάτων. Όποιος διαγωνιζόμενος μπορεί να διαθέσει πολλά χρήματα () σε τράπεζα θα παίρνει εύκολα θέματα.Όσο πιο πολλά τόσο πιο καλά .

Προσοχή- προσοχή ( -) Επιστρέφει στην Ελλάδα η Δαμανάκη. Ούτε τον Βενιζέλο βλέπω καλά με αυτή την εξέλιξη, ούτε τον Σταύρο (και κυρ-Σταύρο) Θεοδωράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: