28/6/14

Ροκ Άουτ αναμετρήσεις

Στην αναμέτρηση της εθνικής μας με της Κόστα Ρίκα θα είμαστε αντικειμενικοί. Ευχόμαστε να κερδίσει η καλύτερη Ελλάδα, συγνώμη, ομάδα.

Ο Κατσουράνης τελικά θα παίξει με την Κόστα Ρίκα. Όχι στον αγώνα με την Κόστα Ρίκα. Καταλάβατε το υπονοούμενο; Μπου-χα-χα-χα. Εντάξει, εντάξει, είναι φοβερά τα αστεία μας, αλλά μην πεθάνετε από τα γέλια.

Η Ευρωζώνη παραπαίει. Πορτογαλία, Ιταλία Ισπανία έξω από τη δεύτερη φάση του Μουντιάλ. Από τις εκτός Ευρωζώνης χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης μόνο η Αγγλία, μια επαρχία του Ηνωμένου Βασιλείου έμεινε έξω. Γενικά η Ευρώπη δεν πηγαίνει καλά. Αποκλείστηκαν και Κροατία και Βοσνία Ερζεγοβίνη (την Βοϊβοντίνα των Ούγγρων την παραλείπουν) και Ρωσία. Να φανταστεί κανείς ότι από μικρός απορούσα γιατί τη λένε γηραιά Ήπειρο.

Αισθάνομαι εθνικά υπερήφανος. Μπορεί να μη νικήσαμε την τρόικα, την τριάδα δανειστών μας, δεν νικήσαμε τη Μέρκελ ή τον Σόιμπλε σε καμία διαπραγμάτευση, αλλά δεν κάναμε καμία διαπραγμάτευση επειδή θα χάναμε. Αν κάναμε λοιπόν μπορεί να τους νικούσαμε. Πού είχαμε μείνει; Α, ναι, δεν νικήσαμε τη γκαντεμιά μας, ούτε την ανεργία μας, ούτε την αφραγκία μας, νικήσαμε όμως την Ακτή Ελεφαντοστού, όπου δεν πήγα ποτέ, ούτε σκέφτομαι να πάω, ούτε ξέρω αν θα συναντήσω ποτέ στη ζωή μου έναν Ακτελεφαντοστούνιο.

-Ό,τι καλύτερο;
-Εθνική Ελλάδος.
-Ό,τι χειρότερο;
-Εθνική Τράπεζα.

-Εντάξει, ξεπουλάνε την Ελλάδα, αλλά τι νομίζεις ότι αγοράζουν οι επενδυταί; Γουρούνι στο σακί.
-Ναι, αλλά δεν πληρώνουν ούτε το σακί. Ακόμα κι αυτό το χρεώνουν σ’ εμάς.

Ποιος επενδυτής θα έρθει στην Ελλάδα, ρε, όταν χρωστάνε 6 μηνιάτικα στους εργαζόμενους του Επενδυτή;

Να πούμε τώρα την κατακλείδα μας: Από τη μια ο λίγο (ανιψιός) Βαρδινογιάννης και κατ’ όνομα (επίσης ανιψιός και ξάδερφος) Κεφαλογιάννης, σταθερή η κατάληξη «Γιάννης». Από την άλλη ο Quatre Ούγκαλος. Αυτόν προτιμάω. Βαρέθηκα την ευγένεια των αριστερών και των προβάτων που νομίζουν ότι θα τα σώσει από τη σφαγή το βέλασμα. Με χουντικούς έχουν να κάνουν; Με φραγκοφονιάδες από κράτος και πάνω; Με πρόσωπα μαφιόζων της αγοράς;  Με τσάμπα μάγκες με λεφτά συγγενών; Αυτό να τους πεις, δηλαδή να πα να χαϊδευτούνε. Ό,τι ευγενέστερο πεις βρίζεις εμένα που σε επέλεξα.

Συνεδρεύει το Ποτά Μη στο Λαύριο, επειδή, είπε ο αρχιποταμιάνος, είναι η μόνη πόλη που έχει αύριο. Οι γαύροι θα πάνε στο Γαύριο που έχει και σήμερα.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Ο Γ. Ψαριανός προσχωρεί στη ΔΗΜΑΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: