28/5/14

Κυβέρνηση τρίκυκλο εποχής, ανατρεπόμενο

Ανασχηματισμό ο Αντωνάκης της Μέρκελ; Έχει το δικαίωμα να παίζει με αυτά; Ούτε τον Θεοχάρη δεν τον αφήνει η κυρία ν’ αλλάξει.

Ο Αλέξης Τσίπρας προειδοποίησε τη Μέρκελ να μην προχωρήσει σε σημαντικές αποφάσεις όπως ορισμό διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, ορισμό επίτροπου και νέα εξοντωτικά μέτρα αν πρώτα δεν ρωτήσει το πρώτο κόμμα, δηλαδή τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ευτυχώς, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση η ΝΔ έρχεται πρώτη στις επόμενες προεδρικές εκλογές.  (Λογικό, αφού έχει περισσότερους βουλευτές)

Το 500ρικο που έδωσε ο Σαμαράς έπιασε τόπο: μειώθηκαν αισθητά τα ποσοστά της Χρυσής Αυλής στους αστυνομικούς. Έφτασε μόνο 50%.

Ρωτάγαμε τι άλλο έκανε στη ζωή του αυτός ο ποταμίσιος Κύρκος εκτός από το ότι είναι γιος του Κύρκου. Έκανε. Είναι κι εγγονός του Κύρκου που ήταν βουλευτής της Ένωσης Κέντρου. Αυτός ο Κύρκος φέρνει το νέο στην πολιτική από τη δεκαετία του
’50.

Σαμαράς στους δημοσκόπους: «Όχι, δεν έχουμε δημοσκοπήσεις για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Ό,τι σας ταΐσαμε φάγατε».

Κάθε προεκλογική περίοδος ξεκινά με την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων των τελευταίων εκλογών.

Λοβέρδος και Αηδόνης ξαναγύρισαν στο ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή η Ελιά τι ακριβώς είναι; Δέντρο;

Αντώνης-Βαγγέλας: Δε μας νοιάζει που χάσαμε 11%, κατηγορούμε τον ΣΥΡΙΖΑ που δεν το πήρε αυτός.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πρόγραμμα, δεν έχει δυναμική. Ήρθε πρώτος και καταϊδρωμένος. Καλά να πάθει.

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε τέτοια υποστήριξη από όλα τα τηλεοπτικά κανάλια πόσο θα έπιανε; Θα έπαιρνε ψήφους και από άλλα κόμματα ευρωπαϊκών χωρών.

Ο Στουρνάρας αρνείται κάθαρση στο υπουργείο Οικονομικών. Δεν δέχεται αποφάσεις ούτε του Συμβουλίου Επικρατείας, ούτε του Αρείου Πάγου για επαναπρόσληψή τους. Ερώτημα: Αν πιστεύουν οι μεταρρυθμίσεις στο δημόσιο που θα εξυψώσουν την Ελλάδα στα σύννεφα του Ντουμπάι κινδύνευαν από την άσκηση επαγγέλματος καθαριστριών σε υπουργείο πόσο μαλάκες είναι οι τύποι;

-Γιατί ψάχνεις για δεύτερη δουλειά;

-Γιατί δε μπορώ να βρω πρώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: