19/5/14

Ευχαριστούμε, Άρη

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος πήγε άπατος. Του κόψανε τον πάτο. Φρόντισε όμως να δικαιώσει τον ρατσιστή αντίπαλό του Κασιδιάρη. Του έστειλε πολλές ψήφους. Δεν του έφτανε όμως αυτό. Με το ρατσιστικό προφίλ που πλάσαρε πρόσφερε πολλές ψήφους σοβαρών δεξιών στο φιλαράκι του τον ομόσταυλό του Καμίνη. Έδειξε ότι είναι έξω καρδιά.

Ο Σταύρος (και κυρ-Σταύρος) Θεοδωράκης την ώρα που ψήφιζε έδωσε μια άνιση μάχη με το παραβάν και με τη βοήθεια του σακιδίου του κέρδισε.

Κοστούμι με σακίδιο στην πλάτη. Το μόνο που έλειπε ήταν κάλτσα πέδιλο.

Πανωλεθρία του ΠΑΣΟΚ - Ελιά και Βάγγο βασιλιά.  Πήρε 0% σε όλους τους δήμου και περιφέρειες της χώρας, αφού επίσημα δεν υποστήριξε κανέναν.

Ο Αντωνάκης πιο πονηρούλης είπε να υποστηρίξει μόνο αυτούς που ήταν σίγουροι ότι θα βγουν, όπως Ιωαννίδης στην Κεντρική Μακεδονία, Σπηλιωτόπουλος στην Αθήνα και Μιχαλολιάκος στον Πειραιά. Τα κονόμησε.

Σε λίγο στον Πειραιά θα ζητάνε χωρισμό Δήμου - Καραϊσκάκη. Για την ώρα στον τελικό φιναλίστ είναι ο πράσινος πολιτικά) Μώραλης που είναι κόκκινος ποδοσφαιρικά και ο απερχόμενος γαλάζιος πολιτικά Μιχαλολιάκος που είναι πράσινος ποδοσφαιρικά.

Αλέξη, συμφωνούμε να φύγει ο Αντωνάκης από το Μαξίμου. Δεν του κάνει καρδιά όμως να φύγει μόνος του, πρέπει να πείσεις τους συντρόφους σου να κάνουν κάτι για να τον βοηθήσουν ν’ απαλλαγεί από αυτή τη θέση, την πρωθυπουργική στο Μαξίμου και την πρώτη θέση στο εκλογικό σώμα.

Κουτσούμπα, κουφάθηκες; Να βοηθήσεις να φύγει είπαμε, όχι να μείνει.

Mπαμπά, γιατί υπογράφετε τα ψηφοδέλτια με σταυρούς;

Πόσο στόκος είναι ο Αντωνάκης; Ήξερε από πέρσι ότι ο Κακλαμάνης θα κατέβαινε στην Αθήνα και ο Τζιτζικώστας στην Κεντρική Μακεδονία. Τι χειρότερο θα πάθαινε από αυτό που έπαθε τώρα; Θα έβγαιναν με περίπατο. Θα τον χάλαγε; Τι θα πάθαινε αν υποστήριζε από την πρώτη Κυριακή τον Σγουρό; Θα γλύτωνε την ξεφτίλα με τον Κουμουτσάκο. θα τον πείραζε αυτό;

Πάντως ούτε στη Συγγρού ούτε την Κουμουνδούρου πήραν τα μυαλά αέρα. Επικρατεί και στα δύο μέρη συγκρατημένη απαισιοδοξία για τον αναμενόμενο πανωλεθρίαμβο

Δεν υπάρχουν σχόλια: