14/5/14

ΠΑΣΟΚολλητά

Στο ΜΕΓΚΑ ο πανικός καίει τσιμούχες. Δεν τους βγαίνει καμία δημοσκόπηση, ούτε στις ευρωεκλογές, ούτε στο Δήμο Αθηναίων και το έριξαν στα καλαματιανά. Στον αέρα αποτελέσματα δημοσκόπησης που βγάζει πρώτη τη ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές που δεν θα γίνουν. Δηλαδή μας λέει ο γιόκας του μεγάλου Πρετεντέρη ότι η ΝΔ προηγείται μόνο σε εκλογές που δεν θα γίνουν, τουλάχιστον άμεσα.

Ρε μάγκα μου, άμα έχεις μπροστά σου εκλογές στους δήμους, εκλογές στις περιφέρειες και εκλογές για το ευρωκοινοβούλιο, εσύ ρωτάς τον κόσμο τι θα ψηφίσει σε πιθανές βουλευτικές εκλογές; Τι να σου πω. Μέσα στην ατμόσφαιρα είσαι, εντός κλίματος.

Η αλήθεια λέει ότι έπρεπε να δείξετε μια εικόνα ότι προηγείται η ΝΔ, κατά τη Γκέμπελς ρήση, «Πες-πες κάτι θα μείνει». Θέλετε ν’ αφήσετε στους τηλεθεατές σας ντε και καλά μια εικόνα με τη ΝΔ μπροστά. Έτσι σας αφήνουν κι οι τηλεθεατές σας.

Σε λίγο το ΜΕΓΚΑ θα παραγγείλει δημοσκόπηση και για τις επόμενες φοιτητικές εκλογές, ώστε να μπορούν να δείξουν κι ένα 50% ΝΔ. Έλεος.

Θυμίζουμε τι φώναζαν οι ΠΑΣΠίτες στους Πανσπουδαστικάριους όταν πια τα αποτελέσματα σε μία σχολή ή τμήμα τους έβγαζαν δεύτερους στις φοιτητικές εκλογές της δεκαετίας του ’80: «Σας βάλαμε μπροστά / για πισωκολλητά».

Τότε η ΠΑΣΠ σταθερά δεύτερη, το ΠΑΣΟΚ όμως πρώτο πάντα πάνω από 40%.

Δεν δείχνουμε την εικόνα των μετρήσεων για λογαριασμό του ΜΕΓΚΑ της ΝΔ και των βουλευτικών εκλογών που δεν ξέρει κανείς πότε θα γίνουν, γιατί δεν θέλουμε να παίζουμε το παιχνίδι του Γκέμπελς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: