4/4/14

ΠΑΣΟΚ και δέος

Λίγο έλειψε η Σπυράκη από το Μέγκα και είδατε τι έπαθε ο Μπαλτάκος.

Ο Αντωνάκης σκέφτεται να κόψει το YouTube (το U2 της Τρέμη) για να μην κυκλοφορήσουν κι άλλα ακατάλληλα βίντεο Μπαλτάκου.

Αποκάλυψη: Ο Μπαλτάκος θεώρησε λεπτομέρεια και παρέλειψε να να πει στον Αντωνάκη του ότι ο ΤραΜπουμπούκος κάνει τον υπουργό Υγείας.

Οι ακροδεξιοί είναι πανέξυπνοι.
Μπαλτάκος: «Τώρα θα σου δείξω, Κασιδιάρη. Θα βάλω το γιο μου που είναι στα ΟΥΚ να σε δείρει».
Ματθαίοπουλος: «Και ήρθε η πινέζα να μας δείρει».

Είπα κι εγώ… Για να μη λέει να πεθάνει ο επίτιμος Μητσοτάκης πα να πει ότι κάτι περιμένει να πάθει ο Σαμαράς και δεν υπάρχει περίπτωση να το χάσει.

Τι ακριβώς φοβάται τώρα ο Βαγγέλας και δε ρίχνει την κυβέρνηση μπας και καταφέρει να ξαναβγεί βουλευτής; Φοβάται μήπως δεν πάρουμε από τους δανειστές τη δόση να την δώσουμε στους δανειστές; Τι να φοβάται; Αφού ούτε ως υπουργός Εθνικής Αμύνης τ’ άρπαξε, ούτε ως υπουργός Πολιτισμού όταν η Θεσσαλονίκη ήταν πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Αντωνάκη, κάνε το καλό, κάνε βουλευτικές εκλογές τον Μάιο μπας και καταφέρεις να περάσεις το 20%. Μη σε νοιάζει για την Ευρώπη. Έτσι κι αλλιώς κανείς δεν πήρε είδηση ακόμα ότι η Ελλάδα είναι προεδρεύουσα χώρα.

Έντονη ανησυχία στη ΝΔ και στη Χρυσή Αυγή μην τυχόν και κατέβει ο Μπαλτάκος υποψήφιος δήμαρχος στην Αθήνα.

Μεγάλη αντιφασιστική νίκη του Βαγγέλα που έτσι αιτιολογεί την παρουσία του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση Αντωνάκη-φασιστόμουτρων: απέκλεισε –για την ώρα- το όνομα του Φαήλου Κρανιδιώτη από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ του Αντωνάκη.

Ελπίζουμε να αποδειχθεί ότι απέκλεισε και τον ίδιο τον Κρανιδιώτη. Ελπίζουμε επίσης να δικαιολογήσει και την παρουσία του στο υπουργείο Εξωτερικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: