6/3/14

Τηλεοπτικός φ(ρ)ασισμός

Ναι, ναι, δε σε είπα μαλάκα. Μου ζήτησες να καταδικάσω τρομοκράτες που είναι ήδη καταδικασμένοι και κλεισμένοι στη φυλακή. Προεκλογική περίοδος και μπλέκεις τ' αρχίδια με τις αμυγδαλές.

Απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις στην Αθήνα γιατί μας ήρθε ο πολύ Γκάου.

Οι Ευρωπαίοι νεοφιλελέδες απειλούν: "Πούτιν, αν δεν φύγεις αμέσως από την Κριμαία θα σου κλάσουμε τ' αρχίδια".

Ο Πούτιν τα πήρε στο ουκρανίο κ.τ.λ.

-Ο Βαγγέλας Βενιζέλος έταξε στους Ουκρανούς βοήθεια από το ΔΝΤ.
-Ψωνίσανε από σβέρκο ιπποπόταμου.

Στα θέματα γλώσσας τώρα, η Κριμαία έγινε για την Μέρκελ Κρημνέα. (Λεκτικό εύρημα, αστείο, χα-χα, ανάθεμά με, πώς τα λέω, γελάσαμε και σήμερα)
  • Κάποιοι πολιτικοί αστέρες έγιναν ρεζίλι βγαίνοντας στην τηλεόραση. Ρώτα τον Βουλγαράκη.
  • Επίσης, κάποιοι τηλεοπτικοί αστέρες έγιναν ρεζίλι μπαίνοντας στην πολιτική. Ρώτα τον Λιάρο.
  • Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος από τηλεδημοσιογράφος ξέπεσε σε υπουργό Πολιτισμού που περιμένει από τον Τζόρτζ Κλούνεϊ να φέρει πίσω τα μάρμαρα του Παρθενώνα. (Ο άνθρωπος έκανε μια σχετική δήλωση στο πλαίσιο προβολής της τελευταίας ταινίας όπου πρωταγωνιστεί)
  • Καλά, Λιάγκα, εσύ τους άφησες νωρίς. Πιστεύει ότι η Ελλάδα είναι μια πανέμορφη χώρα που κατοικείται από απαίσιους ανθρώπους. Παρ' όλα αυτά στο μεγαλείο του δεν δίστασε να ζητήσει την ψήφο αυτών των απαίσιων που στις εκλογές επιβεβαίωσαν τον Λιάγκα. Πράγματι είναι απαίσιοι αφού τον μαύρισαν. (Περισσότερα στο "Λιαγκιά κλανιά κι εξάτμιση") Για την πολιτική είσαι Λιάγκας, είσαι τσίφτης, είσαι και τ' απεριτίφ της.
Η τηλεόραση είναι ο ευκολότερος τ(ρ)όπος να ξεφτιλιστεί κάποιος. Κι όποιος δεν τα καταφέρει αμέσως ξεκινά την τηλεοπτική πολιτική ενασχόληση.(Τα δύο σε ένα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: