22/3/14

Δράμα Καβάλα στο γάλα

Βάλαμε τον Αντωνάκη πρωθυπουργό άνωθεν υπουργού Υγείας Αδ-Όνειδος και για φέτος μέχρι στιγμής έχουμε 104 θανάτους από γρίπη. Ακόμα δεν ανακοίνωσε ο κυβερνητικός ασπροπρόσωπος Ασίμος Ρεντίκογλου ότι για τους θανάτους αυτούς φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ που υποστηρίζει τους μετανάστες οι οποίοι προφανώς έφεραν τη γρίπη την Ελλάδα, αφού κανείς δεν άκουσε τον ιό αυτής της ασθένειας να μιλά ελληνικά. (Ούτε καμία άλλη γλώσσα)

ΤραΜπουμπούκος: "Μετά τις ευρωεκλογές υποσχόμεθα δωρεάν ασθενοφόρο βαμβάκι και γάζες για ευπαθείς ομάδες, όπως αστυνομικοί". (Ποιος μαλάκας άραγε είπε στον Τράγκα ότι καλώς έχουμε 2 εκατομμύρια ανέργους γιατί χωρίς το μνημόνιο θα είχαμε 10 εκατομμύρια άνεργους;)

Οι γιατροί του ΕΟΠΥΥου που δεν ξέρουν αν απασχολούνται εκεί ή είναι ιδιώτες επιμένουν: "Πάρε πίσω το ΠΕΔΥ σου / ΤραΜπουμπούκο παραιτήσου".

Η κυβέρνηση του Αντωνάκη δεν πνίγηκε σε μια κουταλιά γάλα. Επικράτησε του φρέσκου το "Και ΝουΔού και λάιτ". (Παλιά επιθεώρηση Θ. Βερύκιου - Κ. Τσόκαλη στο Γκριν Παρκ )

Όχι, Μενεγάκη μου, δεν υπάρχει γάλα φρέσκο εβαπορέ, ούτε φρέσκο γάλα νύχτας.

Και ήτανε τα στήθια σου άσπρα σαν τα γάλατα και μου 'λεγες γαργάλα τα. (Αποδόθηκε στον ποιητή αποστάτη παλατιανό πρωθυπουργό του '65 Νόβα. Το σκαρφίστηκε ο δημοσιογράφος ΤΩΝ ΝΕΩΝ Κώστας Σταματίου που φόρτωσε στον Νόβα το "Γαργάλατας")

Και τώρα μια μουσική ανάσα με κλασικό αρχοντοσκυλάδικο: "Άλα / άνοιξε κι άλλη μπουκάλα / να 'χει μέσα φρέσκο γάλα".

Κατακουζίνα: "Διαφωνώ τα μάλα με ό,τι γίνεται στο γάλα".

Αν το πρωί χτυπήσει η πόρτα στο Μαξίμου θα είναι ο γαλατάς.

Τι πίνεις και δε μας δίνεις; Ληγμένα γάλατα;

Εκτάκτως σήμερα δεν βρέθηκε το Μπόινγκ στην Ανταρκτική. (Ούτε πουθενά αλλού)

Ο Αντωνάκης που επιμένει διακινδυνεύει ότι έτσι όπως πηγαίνει η οικονομία μας σε λίγο η χώρα μας θα είναι to ένατο μέλος στους G8.

Δεν υπάρχουν σχόλια: