16/3/14

Μας πήραν ξανά τα μέτρα

Από 31/8/2012

ΚΑΙ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΡΩΤΑ
«Μιλάτε για μέτρα 11,5 δισεκατομμυρίων ή για 11,5 δισεκατομμύρια μέτρα;»
Η ΤΡΟΪΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…
…μας διαβεβαίωσε ότι αυτά τα μέτρα θα είναι τα τελευταία, όπως θα ήταν και τα προηγούμενα, ακριβώς όπως και τα επόμενα θα είναι τελευταία. Διότι τα μέτρα είναι σεμνά. Όλα τελευταία και έσονται πρώτα.
ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΟΥΛΙΝΙΤΣΗΣ…
…ζήτησε προ μηνός από την Τρόικα άδεια για απεργία. Μόλις χθες τους δόθηκε η άδεια για 48ωρη απεργία το Σαββατοκύριακο.

ΚΑΙ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΞΑΝΑΡΩΤΑ
Η 13η και η 14η σύνταξη καταργούνται επειδή δεν υπάρχουν 13ος και 14ος μήνας;
ΠΑΛΙΑ ΛΕΓΑΜΕ
«Όλοι στο the motion».
ΤΩΡΑ…
…ούτε να φύγουμε από εκεί δε μπορούμε.
ΣΙΡΙΑΛ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
Μαθαίνουμε ότι οι παραγωγοί των τούρκικων σίριαλ απαγόρευσαν στα ελληνικά κανάλια που τ’ αγόρασαν να τα μεταγλωττίσουν στα ελληνικά. Εμάς μας φαίνεται ότι τα ελληνικά κανάλια που μεταδίδουν τα τούρκικα σίριαλ απλώς δεν έχουν να διαθέσουν χρήματα για μεταγλώττιση.
ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΙΡΙΑΛ.
Οι υποθέσεις πάνω-κάτω ίδιες; Έλληνες της Γερμανίας βολεύουν κόρες και συζύγους Γερμανών εύπορων, τους οποίους στο τέλος κλέβουν και στέλνουν τα χρήματα σε πτωχούς πλην όμως τιμίους συγγενείς τους στην Ελλάδα, οι οποίοι με τη σειρά τους στέλνουν τα χρήματα στην Ελβετία.
Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ…
… που σκότωσε μετανάστες ζει σε πολυτελή σουίτα φυλακής της χώρας του. Το ίδιο ζητούν κάποιοι να γίνεται και στην Ελλάδα.
ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ…
…με ποιους σχετίζεστε. Το επώνυμο Ζαΐμης προέρχεται από την ιταλική λέξη zaim που σημαίνει φοροεισπράκτορας
ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΚΤόΡ ΟΥΓΚΩ…
…. (και όχι Βίκτωρα, αυτό είναι για τον Μητρόπουλο) «Όποιος συνοδεύεται από ευγενικές σκέψεις δεν είναι ποτέ μόνος». Πράγματι, στην Ελλάδα επιβεβαιώνεται κάθε μέρα αυτή η αλήθεια. Όποιος συνοδεύεται από ευγενικές σκέψεις ακούει φωνές ή συνοδεύεται από Χρυσαυγίτες, αστυνομικούς, νοσοκόμους που του φοράνε εκείνη τη μπλούζα με τα μακριά μανίκια…

Δεν υπάρχουν σχόλια: