1/3/14

Αντωνάκης: «Πετρέλαια υπάρχουνε»

Ο Αντωνάκης μας εξηγεί ότι δεν θα διατυπώσει στον Γερμανό πρόεδρο που μας επισκέπτεται, για επιστροφή του κατοχικού δανείου, ούτε για τις πολεμικές επανορθώσεις που κι αυτές μας τις χρωστά η Γερμανία. «Δεν τα ζητάμε γιατί θα μας πουν όχι», φέρεται να δήλωσε ο Αντωνάκης, «…και θα στενοχωρηθούμε. Το αναθέσαμε κι αυτό στον Γιώργη τον Κλούνη, που σίγουρα είναι χαμένο ελληνόπουλο».

Καλά κάνει ο Αντωνάκης. Είδατε τι πάθαμε με τα μάρμαρα του Παρθενώνα που αρνείται να μας επιστρέψει η Βρετανία: κλάμα από το πρωί μέχρι το βράδυ οι Έλληνες που δε μπορούν να τα δουν. Εξαιτίας αυτής της στενοχώριας δεν ανέβηκαν ποτέ στην Ακρόπολη ακόμα και Αθηναίοι, ούτε πήγαν στο Μουσείο της Ακρόπολης να δουν τουλάχιστον τα εναπομείναντα.

Στις ευρωεκλογές σκέφτεται να κατέβει και η «Αθλητική Κυριακή».

Είπαμε για να σωθούμε στις ευρωεκλογές να βρει ο Αντωνάκης πετρέλαιο. Δήλωσε ότι βρήκε, αλλά δε σωθήκαμε τουλάχιστον από τον Αντωνάκη. Μάλλον πρέπει να στήσουμε κάνα θερμό (στρατιωτικό) επεισόδιο με την Τουρκία, τώρα που έχει βάσανα και ο κουμπάρος Ερντογάν. Πώς  θ’ απαλλαγούμε από τον Αντωνάκη, ασ’ το για τα κότερα, μην πούμε ελικόπτερα. Συγνώμη, άσ' το για τ' αργότερα.

Στις ευρωεκλογές σκέφτεται να κατέβει και η ΜΚΟλα τα λεφτά.

Δεν είμαστε ούτε με τους Ρώσους, ούτε με τους Ουκρανούς. Είμαστε με τις Ρωσίδες και τις Ουκρανές.

100.000 Έλληνες ζουν μόνο στην 500 χιλιάδων κατοίκων Ηλιούπολη της Ουκρανίας. (Λιμάνι στην Αζοφική Θάλασσα του Εύξεινου Πόντου) Ο υπουργός Εξωτερικών της προεδρεύουσας στην Ευρωπαϊκή Ένωση κ. Βενιζέλος δεν ασχολείται μ’ αυτούς, επειδή, πρώτον τώρα δεν προλαβαίνει, έχει να ορίσει υποψήφιο δήμαρχο της Κάτω Αγουλινίτσης και δεύτερον οι τύποι είναι Πόντιοι. Απολύτως.

Για τον Μπένι η Ουκρανία είναι μια τεράστια μπουγάτσα με μπελάδες.

Στις ευρωεκλογές σκέφτεται να κατέβει και ο Καφές με την Ελένη, την ξαδέρφη του Περικλή, του πούρου μου του μερακλή.

2050 μΧ: «Βρέθηκε θήλασα στο πετρέλαιο του Ιονίου». Και μετά ο Αντωνάκης ξύπνησε με την αλήθεια στο στόμα: «Η ΝΔ θα νικήσει στις ευρωεκλογές γιατί οι Έλληνες πιστεύουν ότι κατά βάθος υπάρχει πετρέλαιο στην Ελλάδα». Δηλαδή,  ρε Αντωνάκη, εσύ το έφερες το πετρέλαιο και πρέπει να σε ψηφίσουμε; Αν δεν είναι εκμεταλλεύσιμο δηλαδή, τι πρέπει να σε κάνουμε. Να σε ψηφίσουμε χωρίς σάλιο ή χωρίς φι; Να σε ψη(φι)σουμε στα κάρβουνα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: