4/1/14

Να φύγετε. Να πάτε αλλού

Το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει τον εαυτό που υπερψήφισε το 25ευρο για ν’ αποφυλακιστείς από νοσοκομείο. Αν δεν το έχεις θα το χρωστάς στην εφορία, άρα δεν σε συμφέρει να βγεις γιατί θα σου έχει πάρει το σπίτι σε 45 δευτερόλεπτα.

Ο Αντωνάκης μας διαβεβαιώνει ότι θα είναι πετυχημένη η διοργάνωση της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Ελλάδα. Όπως και η διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

«Μας υποχρέωσες (δις) / μα δε μας είπες τελικά πόσο μας χρέωσες». Ο Στράτος Διονυσίου ζει.

Ευτυχώς που βγήκε ο Αντωνάκης στα καν(χ)άλια και μας ενημέρωσε ότι μπήκε το 2014, γιατί αν μας άφηνε να κρίνουμε από την κατάσταση στις ΔΟΥ, στις πόλεις και στα εορταστικά προγράμματα, θα είχαμε μείνει στο 1944.

Ούτε το 2013 ούτε το 2014 είναι πρώτοι αριθμοί. Δεν διαιρούνται δηλαδή μόνο με το ένα και τον εαυτό τους. Το 2013 διαιρείται και με το τρία, ενώ το 2014 έκανε το τρία δύο. Πιο αναλυτικά:

Το 2013 έχει διαιρέτες το ένα, τον εαυτό του, το τρία και το έντεκα. (2013:3=671:11=61)

Το 2014 διαιρείται με το ένα, τον εαυτό του, το δύο και το δεκαεννέα.
(2014:2=1007:19=53)

Όπως πολύ σωστά καταλάβατε το 2014 που μας μπήκε καταλήγει σε μικρότερο αποτέλεσμα. Ο ανόων ανοήτω.

Ο σπίρτο μοναχό Θεοχάρης στο τετράγωνο καταργεί τις δωροεπιταγές και τις μετατρέπει σε φοροεπιταγές, για να του αρέσει όπως το ακούει.

Ο αυξημένος ειδικός φόρος κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης προστατεύει το ναυτιλιακό πετρέλαιο από το λαθρεμπόριο. Έτσι σήμερα κάποιοι προμηθεύονται –αφορολόγητο- ναυτιλιακό πετρέλαιο και για κίνηση και για θέρμανση. Αν δεν είχε εξισωθεί ο ειδικός φόρος κατανάλωσης πετρελαίου θέρμανσης με αυτόν του πετρελαίου κίνησης, τότε το λαθραίο ναυτιλιακό πετρέλαιο θα έχανε πωλήσεις, γιατί πολλοί θα βολεύονταν να προμηθεύονται σαν πετρέλαιο κίνησης το φθηνότερο πετρέλαιο θέρμανσης. Σατανικό κόλπο που μπόρεσε να συλλάβει μόνο ο Ισπανός ευγενής  Θεοχάρης, Βαγγέλας, Αντωνάκης, Στουρνάρας.

Στις αγορές θα βγούμε το 2010 είπε ο  Βαγγέλας Βενιζέλος. Συμφωνούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: