4/1/14

ΑΠΟ ΟΛΩΝ 3 ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ (ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ)


ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ: Σας δίνω μόνο δυο ευχές για τον καινούργιο χρόνο
πάμπλουτοι να 'στε στη χαρά και πάμφτωχοι στον πόνο!

ΑΠΟ ΕΥΧΕΤΗΡΙΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ: «Σου εύχομαι κόρη φιλτάτη, αν θέλης να ζήσης το όντι, / να μην σου δακρύσει το μάτι, να μην σου πονέση το δόντι / Χαίρε, χαίρε κι ευδαιμόνει• / Ενθυμού και μη λησμόνει…»

ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ: Μέχρι να ξεπεραστεί η κρίση, από Θα επενδύουμε τα κέρδη μας από τα καζίνα της πρωτοχρονιάς όλοι μαζί, όλ τουγκέδερ νιάου, χωρίς αποδείξεις ΑΦΜ και ονόματα.

ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ: Μετά το φόρο στα κινητά, η κυβέρνηση σκέφτεται ότι θα μαζέψει λεφτά και από τα ακίνητα.

ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ: (Πιάνεται) Κανείς αισιόδοξος ή απαισιόδοξος δεν προβλέπει επιτυχία των κρατικών στελεχών σ’ αυτό τον τομέα, διότι και αυτοί ακίνητα είναι και θα τα βρουν με τα λοιπά ακίνητα κτήρια, οικόπεδα και μοναστηριακές εκτάσεις.

ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ: Σήμερον εκτός των άλλων Ευθυμίου ηγουμένου «Βατοπεδίου» και των συν αυτώ 12 Μοναχών ανήμερα, για να μην ξεχνιόμαστε.

ΑΠΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Παρακαλάω ησυχάστε, η οικονομική κρίση δεν χτύπησε τις Άλπεις. Όλοι οι εξέχοντες οικονομικά και τηλεοπτικά εκεί πήγαμε, αλλά δεν το είπαμε στα μέσα για να μην προκαλέσουμε.

ΑΠΟ ΧΕΡΙ: Εκτός από τις Άλπεις, κάποιοι βέρι ματς βέρι ματσό και βέροι Έλληνες προτίμησαν τις Μπαχάμες. Εγώ πέρασα θαυμάσια σε ένα σαλέ(πι) στις Μπραχάμες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: