1/11/13

Ενεχυροδανειστήρια στις ΔόΥ(-ΔόΥ μάνα μ')

Για καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού και της υπηρεσίας στις ΔΟΥ μπαίνουν ενεχυροδανειστήρια. Όχι μόνο στα Καρφούρ. Φυσικά οι ΔΟΥ θα λειτουργούν και Κυριακές για να δώσουν ένα τόνο ανάκαμψης στην αγορά.

Μπήκε ο Νοέμβριος. Αυτό το μήνα θα κάνουν πως αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση οι βουλευτές της ΝΔ χωρισμένοι σε ομάδες, άλλοι για τον φόρο ακινήτων Αθηνών και περιχώρων, άλλοι για το φόρο ακινήτων επαρχίας, άλλοι για τον ειδικό φόρο Στερεάς Ελλάδος, άλλοι για τον ειδικό φόρο Μακεδονίας κ.τ.λ.. Καμία ομάδα όμως δε θα ζητάει να φορολογηθούν οι πλούσιοι.

Ρωτάγαν οι «αθώοι» πώς είναι δυνατόν ένας τηλεπωλητής βιβλίων να γίνεται υπουργός Υγείας. Δεν χρειάζονται καν υπουργοί. Στη θέση τους έμπιστοι υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών. Από τη θέση του υπουργού το μόνο που κάνεις είναι να κόβεις χρήματα πάση θυσία. Και δεν είναι δύσκολο ειδικά όταν δεν είσαι εσύ αυτός που θυσιάζεται.

Ο ενιαίος φόρος ακινήτων είναι γόρδιος θεσμός.

Αν φορολογούνταν τα φούμαρα τότε η Ελλάδα του Σαμαρά που αντιστέκεται θα ήταν πλούσια.

Ζημία των καιρών που ο Στουρνάρας πανηγυρίζει: «Το 2014, εντάξει, θα έχουμε 0% ανάπτυξη, αλλά θα έχουμε και 0% ύφεση. Δηλαδή προηγούμαστε με 0-0».

Η Μενεγάκη ερωτά: «Τις Κυριακές των εκλογών θα είναι ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα;»

Ρώτα τη Μενεγάκη: «Αν η όλη κακή κατάσταση οφείλεται στο ότι πρέπει να γίνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε να μη φορολογούνται οι πλούσιοι, τότε γιατί είναι δύσκολο να την ξεπεράσουμε;»

Το ΕΣΠΑ τρέχει και δε φτάνει για όλους.

Παιδιά, σταματήστε τα ναρκωτικά. Δεν φτάνουν για όλους.

Υπουργός Παιδείας: «Σταματήστε τα σχολεία και τα πανεπιστήμια. Δε φτάνουν για τους φτωχούς».

Υπουργός Υγείας: «Σταματήστε τις αρρώστιες. Δεν φτάνουν για όλους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: