26/10/13

Some are us

Αποκάλυψη: Ο Αντωνάκης δεν πήγε τελικά στη ΜΕΓΚΑ-λη Ανατροπή του Πρετεντέρη την περασμένη Δευτέρα γιατί θα είχε απέναντί του τον Μπουμπούκο με τον Χατζηνικολάου στο ΣΤΑΡ. (…χίδια μας)

Η Μενεγάκη απορεί: Πώς τον είπε η Πετρούτσου τον Στουρνάρας; Τιτανοτεράστιο ή τιποτατεράστιο;

Βρέθηκε μελαχρινό κορίτσι στον ΑΝΤ-1. Οι αρχές σκέφτονται ότι μάλλον είναι του εμπορίου γιατί αυτό το κανάλι κάνει  μόνο ξανθές.

Μέχρι στιγμής το κλείσιμο της ΕΡΤ μας στοίχησε 240 εκατομμύρια συν το κόστος κάλυψης της 6μηνης προεδρίας μας στην ΕΕ από ιδιωτικά κανάλια, αφού η ΝΕΡΙΤ δεν ξέρει ακόμα πού παν τα τέσσερα. Σε χρήμα θα τα πληρώσουμε εμείς με νέα μέτρα. Πολιτικά κάποιος δεν πρέπει να διωχθεί αφού έκανε κακό στη χώρα απέναντι στους δανειστές; Σημειώνουμε, οι Τροϊκανοί ξεκαθάρισαν ότι δε ζήτησαν το κλείσιμο της ΕΡΤ. Ήταν μια θαυμάσια πρωτοβουλία του Σαμαρά. (Θαυμάσια για χάρη των αντιπάλων του, πολιτικών και εσωκομματικών)

Νέα τηλεταινία, «Νονός νούμερο σκέτο». Ο Αντωνάκης είναι το «πρόσωπο» της Μαφίας, ο Βαγγέλας είναι ο μπράβος και ο λοχίας Στουρν είναι ο εισπράκτορας. Όλος ο κόσμος είναι τα μαγαζιά που «προστατεύονται» από τη Μαφία.

Δεν κατάλαβα; Από πού κι ως πού τα σαββατιάτικα φύλλα κυκλοφόρησαν  Παρασκευή; Δεν είναι αργία.. Γιατί τα φύλλα των Κυριακάτικων απογευματινών κυκλοφορούν Σάββατο; Επειδή τη Δευτέρα έχουμε 28η Οκτωβρίου πρέπει άλλοι εκδότες να γλυτώσουν το κόστος του φύλλου της Παρασκευής και άλλοι του Σαββάτου; Το τρέχει εδώ; Μεταφορά αργίας έχουμε; Αυτό καταργήθηκε επί Σημίτη. Τι μας το θυμίζουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: