14/10/13

Δώσε κι εμένα ζέστη

Εκδοτικά συγκροτήματα διαθέτουν τις Κυριακές πάκους εφημερίδες και περιοδικά θέρμανσης.

Ο φτωχός, πλην όμως άρχοντας, Έλληνας πληρώνει ακριβότερα φυσικό αέριο και πετρέλαιο θέρμανσης από τον πλούσιο, αλλά ταπεινό πνευματικά, Γερμανό.

Ο Αντωνάκης ανέμενε πολλά από τη δεξαμενή ψήφων της Χρυσής Αυγής. Το ίδιο θα πάθει με τα αποθέματα υδρογονανθράκων στο Ιόνιο.

Η θεωρία των δύο άκρων εφαρμόζεται πολύ καλά στην εφορία: Από τα υψηλά εισοδήματα ουκ αν λάβεις παρά του μη δίδοντος. Από τα (πρώην) μεσαία και χαμηλά εισοδήματα ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος.

Διακόπτουμε για διαφημίσεις: Ο Έλληνας δε βλέπει πια το βίντεο του γάμου του ή από τα βαφτίσια των παιδιών του. Σας δίνουμε για 20 € μονταρισμένο βίντεο με πλούσια ψώνια σας σε σούπερ-μάρκετ. Θα βλέπετε ν’ αγοράζετε τα πιο ακριβά αριστοκρατικά προϊόντα να γεμίζετε καρότσια να φτάνετε στο ταμείο να τα βάζετε σε σακούλες, να βλέπετε το λογαριασμό 300 € και να λένε «Τόσο λίγα; Αχ, ξέχασα την κάρτα μου, ξέρετε, εμείς δεν κουβαλάμε μετρητά μαζί μας, γιατί μας έχουν στοχοποιήσει οι ληστές» και φεύγετε σκασμένοι στα γέλια.

Για τη συμμετοχή αρμάτων μάχης κι ενός πολεμικού αεροπλάνου στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη ρώτησαν τους τροϊκανούς; Δεν χρειάστηκε γιατί δεν θ’ απαιτηθούν χρήματα από το κράτος, γιατί τα άρματα θα έχουν χορηγό τον «Χρυσό Μπόμπολα» και το αεροπλάνο θα σέρνει λωρίδα που θα γράφει «Ψηφίστε ΝΔ».

Πρόταση Στουρνάρα να συγχωνευθούν οι δύο εθνικές επέτειοι 28ης Οκτωβρίου και 25ης Μαρτίου και να εορτάζονται στην 17η Νοεμβρίου. Φέτος Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά, Φώτα και Απόκριες μετατίθενται να εορταστούν το 15Αύγουστο όταν δεν θα χρειάζεται θέρμανση.

58 παροπλισμένες ή μονίμως κι εντέχνως απαθείς σε όλα κρατικοδίαιτες προσωπικότητες προτείνουν μια ελληνική «Ελιά». Μάλλον σε γλάστρα αν κρίνουμε από την πενιχρή ανταπόκριση που είδαμε να έχει. Πηγαίνει και σε ελιά στο μάγουλο.

Την ίδια στιγμή έβγαλαν αντιπολιτευτική ανακοίνωση και στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Καλά πάμε.

Επίκαιρη ερώτηση: «Συγνώμη, όταν λέτε ΠΑΣΟΚ τι ακριβώς εννοείτε;»

Δεν υπάρχουν σχόλια: