2/10/13

Κου-Κλουξ-Κλαν-Ιδιώτης

Μέσα στη φυλακή έχουμε το Οθωμανικό, έξω από τη φυλακή έχουμε το Κραν-Ιδιωτικό δίκαιο.

Μια μουσική ανάσα τώρα με τους Φαΐ-Los-Κλάνει-Διώτης.

Διακόπτουμε για κάτι έκτακτο: "Ο Χίτλερ έκανε μήνυση στη Χρυσή Αυγή."

Προς εικονολήπτες και ρεπόρτερ: "Η Ζαρούλια σας φτύνει τα μούτρα, προσοχή μη σας κλάσει τ' αρχίδια".

Μπάμπη, πόσο σοβαρό μπορεί να γίνει ένα κόμμα που τα αρχικά του είναι ΧΑ; Ηθικό μπορεί να είναι αφού χρέη αρχηγού ανέλαβε μια τσατσά της πλατείας Αττικής με τον άντρα της στη φυλακή.

Ο Αντωνάκης σκέφτεται να εξαργυρώσει την εξάρθρωση της Χρυσής Αυγής. Λέει να εισπράττει αυτός προστασία από νυχτερινά καταστήματα και Πακιστανούς μικροπωλητές Πειραιώς-Κορυδαλλού και Σαλαμίνος. Τις υπόλοιπες περιοχές αναλαμβάνει ο Κραν-Ιδιώτης.

Η Μέρκελ απόρησε με την ανάρτηση του Κραν-Ίντιοτ. «Αν τ’ αρχίδια του τα δυο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με ανησυχεί ποιος είναι το τρίτο το μακρύτερό του το ένα».

Ο χρυσαυγίτης θα χτυπήσει δυο φορές. Το κεφάλι του στον τοίχο.

Άλλος είναι ο Μπαρμπαρούσης κι άλλος ο Μπαρμπαμυτούσης.
Η ΝΔ επιθυμεί τον βίαιο επαναπατρισμό των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής. Όποιος από αυτούς αρνείται να ψηφίσει ΝΔ θα τρώει πολύ ξύλο.

Αντωνάκης και Βαγγέλας πήγαν στις ΗΠΑ να ζητήσουν στήριξη από τη χώρα της οποίας που την επόμενη μέρα οι ομοσπονδιακές κρατικές υπηρεσίες χρεοκόπησαν.

Ο Αντωνάκης συναντήθηκε στη Νέα Υόρκη και με τη Λαγκάρντ. Μόλις την είδε της πέταξε ένα: "Δε μας χέζεις, μωρή, εσύ κι η λίστα σου!..." (Ευτυχώς αυτά τα είπε από μέσα του)

ΕΙΔΗΣΗ: «Ευχάριστα νέα».
(Αυτό κι αν είναι η είδηση, ότι υπάρχουν καλά νέα)

Είχαν δεξιούς και ΠΑΣΟΚ βουλευτές να ενισχύουν τα προνόμιά τους, αλλά τους πείραζαν τα σωματεία στις επιχειρήσεις τους και στους κλάδους όπως π.χ. ναυτεργάτες. Είπαν να το λύσουν αυτό με την πολιτική βία, αλλά στηρίχτηκαν σε ηλίθιους. Σε παμφάγα γουρούνια που δεν κατάλαβαν ότι είχαν κάτι παραπάνω να κερδίσουν από το να «προστατεύουν» καταστήματα ή μετανάστες μικροπωλητές.

Μετά τον Μήτσο το μπετατζή και τον αρραβωνιαστικό της κομμώτριας που την ελέγαν Τάκη, έχουμε και τον αρραβωνιαστικό του ΛΟΚατζή. (Τον λένε και Βαράτε Κιντ)
Ο Ρουπακιάς έκανε μια βλακεία για την οποία δεν ευθύνεται η Χρυσή Αυγή. Τα μέλη της είχαν σαφείς εντολές να μην αφαιρέσουν ανθρώπινη ζωή. Το ότι η δολοφονία του Φύσσα δεν ήταν η πρώτη σημαίνει ότι  έκαναν κι άλλοι λάθη.

Υπονοούμενο: Πράγματι ο ακροδεξιός έπρεπε να μπει στη Χρυσή Αυγή για να καταλάβει ότι οι τύποι είναι απατεώνες δολοφόνοι.

Η Sprider Stores υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει να πληρώσει τους εργαζόμενους. Πιο πολύ από την υπόσχεση μετράει η προσπάθεια.

Σαμαράς-Βενιζέλος είπαν ότι θα προσπαθήσουν να μην παρθούν νέα δυσβάστακτα μέτρα. Η προσπάθεια μετράει.

Η είσοδος της Ελλάδας στις διεθνείς αγορές –ομολόγων- μετατίθεται από τον Αντωνάκη για το δεύτερο εξάμηνο του 2014. Η είσοδος της Ελλάδας στις διεθνείς αγορές είναι σαν την χρυσή δεκαετία της γυναίκας: από τα 39 χρόνια της στα 40.

Όχι άλλη εξαθλίωση. Περάσαμε εμείς καλά κι αυτοί καλύτερα.

Δυστυχώς οι χρυσαυγίτες είναι κότες. Δε χτυπάνε πια κανέναν. Δεν έχουν καν το θάρρος να χτυπήσουν την πόρτα μαγαζάτορα να πάρουν τη δόση προστασίας τους. Και τώρα τι κάνουμε χωρίς βαρβάρους; Ποιος θα μας προστατεύσει από τους αδύναμους;

Η κότα έκανε το αβγό του φιδιού ή το αβγό του φιδιού έκανε την κότα;

Μη δέρνετε και μη γαμείτε χρυσαυγίτες. Τους αρέσει.

Μοιάζει με ανέκδοτο: Η υποδιεύθυνση ασφάλειας Χανίων συνέλαβε χρυσαυγίτη για παράβαση του νόμου περί όπλων..

Γιατί ο Λαζαρίδης δεν εμφανίζεται τελευταία στην τηλεόραση;

Αντωνάκη, αν δε θες να κάνεις εκλογές μην κάνεις. Μην τις λες αποσταθεροποιητικές. Εκτός αν σε κοροϊδεύουν και τρις εκδικείσαι.

Οι εκλογές για τον Αντωνάκη αποσταθεροποιούν τη δημοκρατία, γι’ αυτό θα συλληφθούν πάραυτα.

Μαρτυρία τέως χρυσαυγίτη: Όταν μου ζήτησαν να γίνω ενεργό μέλος τους ρώτησα, «Για μαλάκες ψάχνετε;» και μου απάντησαν, «Ναι και βρήκαμε πολλούς».

Έπιασα τον χρυσαυγίτη να μιλήσουμε, αλλά τον είδα να βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Δεν τα καταφέρνει ο άνθρωπος. Δεν ήθελα να τον προσβάλω, γι’ αυτό μίλησα κι εγώ στη δική του γλώσσα, τη γλώσσα του σώματος. Τον έκανα (πιο) μαύρο στο ξύλο.

Χρωστάμε ελληνικά και πληρώνουμε γερμανικά. Γι’ αυτό δεν καταλαβαίνουμε τι δίνουμε.

Βάλαμε εγκληματίες, κοινούς νταβατζήδες, λαθρέμπορους στη φυλακή και ξεφτιλιστήκαμε διεθνώς που τους είχαμε και βουλευτές.

Για να μην ξεχνιόμαστε στα δύο άκρα: Σε πολλές –ειρηνικές- διαδηλώσεις οι αστυνομικοί παρακολουθούν δήθεν αμέριμνοι κουκουλοφόρους να σπάνε μαγαζιά και μετά να «κρύβονται» σε μπλοκ συνδικαλιστικών φορέων ή κομμάτων. Τότε οι αστυνομικοί ορμούν και πλακώνουν στο ξύλο όλους εκτός φυσικά από τους κουκουλοφόρους. Η Αστυνομία και ο Αντωνάκης φέρονται σαν τον Μεταξά που κρατούσε ίσες αποστάσεις από τα δύο άκρα της εποχής: τον Χίτλερ και τον Μουσολίνι.

-Σήμερα για τις απολογίες των βουλευτών τους μαζεύτηκαν καμιά εκατοστή χρυσαυγίτες έξω από τα δικαστήρια της  Ευελπίδων.
-Τσάμπα;

Έτσι είναι η αγορά. Άμα κόβεται το χρήμα κόβεται κι η δουλειά.

Μια χαρά περνάνε οι χρυσαυγίτες στην πηΓΑΔΑ του μέλι-γάλα.

Επειδή έφαγε την πόρτα από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Πρετεντέρης για να παρουσιάσει ένα καλό πάνελ καλεσμένων είπε να φωνάξει τον Πούλικα. Τα κατάφερε, δε λέμε, αλλά καλά να πάθει. Μην τυχόν και δε δείτε το βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: