14/10/13

Για να ρίξεις γκόμενα στέκεσαι δίπλα της και βρωμάς πετρέλαιο. Αμέσως στην πέφτουν, γιατί θέρμανση έχουν μόνο οι πλούσιοι. Και είναι θερμοί άντρες.

Πακιστανοί πλανόδιοι μικροπωλητές πουλάνε και πετρέλαιο θέρμανσης και φιάλες με φτηνό φυσικό αέριο από το Αζερμπαϊτζάν και πετρέλαιο σε παγάκια και πετρέλαιο σε μπουκάλι κολόνιας, έχω, έεεεεχω!

Την επόμενη Κυριακή η Real News θα δίνει μπιτόνια πετρελαίου. Οι υπόλοιπες εφημερίδες θα δίνουν πετρέλαιο, αλλά θα είναι δεύτερες. Άσε που χωρίς μπιτόνι τι να το κάνεις το πετρέλαιο.

Γιατί άραγε είναι οικονομικά αδύναμοι οι Αφρικανοί και φεύγουν μετανάστες; Ρωτήστε Βέλγιο,  Ολλανδία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία… Κάτι θα ξέρουν να σας πουν.

Μετά το πλεόνασμα των 430 € και τις άλλες τέτοιες μεγάλες επιτυχίες της ελληνικής οικονομίας έπεσαν τα διεθνή χρηματιστήρια από τα σύννεφα.

Ο Αντωνάκης επιμένει ότι ο Στουρνάρας θα παραμείνει στη θέση του γι’ άλλα δέκα χρόνια. Δηλαδή θα τον κρατήσει και ο Τσίπρας;

Η γραμμή Στουρνάρα είναι απλή: Λίγοι για όλους και όλοι για λίγους. Λίγοι φοροδιαφεύγουν για όλους και όλοι πληρώνουν φόρο για λίγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: