7/9/13

Καλή ΔΕΘ-έλω

Λεφτά δεν είχε ο Διάολος χρέωνε τα παιδιά του.
Ο φερόμενος ως υπουργός Ανάπτυξης είναι σίγουρος ότι θα ρίξουν τις τιμές των ειδών επιβίωσης ο αερόπλανος Τζάμπο και ο σιδηρόφραχτος Ράμπο. Φοράνε σάμπο και χορεύουν μάμπο στον κάμπο, στον κάμπο. Λάμπω κ.λπ.

«Σεξ εντ Ντράγκι Ρόκ εν Ρολ».
ΣΑΜΑΡΑΣ: Μέσα ΣΤΟ 2014 θ’ απαλλαγούμε από τα μνημόνια.
ΝΤΡΟΓΚΑ: Το 2014 σας έρχεται τρίτο μνημόνιο.
ΣΑΜΑΡΑΣ: Αυτό ακριβώς εννοούσα.
Συμπέρασμα: Όσο πιο λίγο κυβερνάς τόσο μεγαλύτερο θόρυβο κάνεις

Τελικά τι ή ποιος εκτίθεται στη ΔΕΘ;
Πόσο κυβερνάει μια χώρα ο Σαμαράς όταν για μία ομιλία του στη ΔΕΘ χρειάζονται 4.5000 αστυνομικοί που θα τους διευθύνει ο ίδιος ο αρχηγός της Αστυνομίας;

Για τους υπουργούς
Από τους ίδιους μαθαίνω αυτά που λένε και από άλλους αυτά που κάνουν.
Σκέφτονται πολύ πώς θα μας σώσουν, έτσι, ό,τι τους φέρνουν υπογράφουν

Φύγε εσύ-φύγε εσύ
Ρε παπάρες, δεν είναι παράλογο να θέλουν οι Έλληνες μείωση δημοσίων υπαλλήλων, όχι όμως απολύσεις. Έτσι κι αλλιώς οι δημόσιοι υπάλληλοι μειώνονταν απλώς σταματώντας οι κομματάρχες να διορίζουν.

Και μετά τον Ησαΐα ένα κι ένα κάνουν τρία
Όταν έχουμε περισσότερες προσλήψεις απ’ όσες απολύσεις δε σημαίνει ότι η διαφορά είναι νέες θέσεις εργασίας. Πολλοί προσελήφθησαν σε θέσεις εργαζομένων που πήραν σύνταξη.

Ερασιτέχνης μάγειρας
Καλέ μας Στουρν, τα λογιστικά κόλπα είναι για να πάρει μια επιχείρηση δάνειο ή μια τράπεζα ρευστότητα. Δεν είναι για να κοροϊδέψεις τους κουτόφραγκους.

Ένας-ένας.
Μεγαλύτερος καταστροφέας της Ελλάδας άκουσα ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου. Ωραία. Και ποιος ήταν ο δεύτερος μεγαλύτερος καταστροφέας; Και ποιος ήταν ο τρίτος; Και ποιος είναι ο σωτήρας αφού ακόμα δε σώθηκε η χώρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: