6/9/13

Μάνα, μου ξεκολλούν τα ένσημα

Σαμαράς και Βενιζέλος νίκησαν την τρόικα. Δεν θα σκοτώσουν ξαφνικά τους εργαζόμενους της αμυντικής βιομηχανίας μας, κάποιους μάλιστα δεν θα τους απολύσουν ακόμα.

Πρωταγωνιστές αυτοί που κυβερνούν. Πρωτογονιστές όσοι κάνουν πως κυβερνούν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά αναμόρφωση του ποσοστού της ΝΔ κι εξορθολογισμό του ποσοστού του ΠΑΣΟΚ.

Στο συμπόσιο ήμαστε όλοι μία ωραία ατμόσφαιρα. «Τα ΠΑΣΟΚ είναι επτά ενωμένα δυνατά».

Ο Άκης δεν μίλησε σ’ αυτό το συμπόσιο γιατί είχε βεβαρημένο πρόγραμμα στον Κορυδαλλό.

Το Μνημόνιο δεν είναι μονόδρομος, Βαγγέλα. Υπάρχει και Πλαν Μπι, σχέδιο βήτα. Μια φερόμενη ως κυρία διατυπώνει και σχέδιο γάμα. (τα) Η Ελλάδα μπορεί να ξεπεράσει την κρίση αν αναλάβει ξανά νέα διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων.

Εντάξει, Βαγγέλα, το μνημόνιο μας απάλλαξε από τους Αμερικάνους που έκαναν ό,τι ήθελαν στην Ελλάδα, τώρα η Ελλάδα κάνει ό,τι θέλουν οι Γερμανοί.

Είπα ένα «Δε μας χέζεις, ρε Στουρνάρα» και την άλλη ημέρα μου ήρθε ραβασάκι από την εφορία, γιατί λέει, έδωσα πληρωμένη απάντηση και τον πλήρωσα με το ίδιο νόμισμα.

Στα σχολεία φέτος θα χτυπήσει μόνο το πρώτο κουδούνι. Το δεύτερο κουδούνι σημαίνει απεργία. Η Ρεπούση φρόντισε να μην ασχολείται κανείς πια μ’ αυτό επειδή είπε ότι πρέπει να καταργηθούν τα θρησκευτικά από τα Λύκεια. Πράγματι, αν συνεχιστεί η ορθόδοξη κατήχηση και η πρωινή προσευχή οδηγούμαστε στη χρεοκοπία.

Ευτυχώς με τόσα σχολεία που έκλεισαν έχουμε χώρο για νέες φυλακές που θα φιλοξενούν οφειλέτες του Δημοσίου. Οι φυλακές και η βιομηχανία λουκέτων είναι οι μόνοι κλάδοι της οικονομίας που δεν αντιμετώπισαν ποτέ κρίση. Άμα ιδιωτικοποιηθούν και οι οφειλές μας έχουμε πού να πάμε.

Μόνο στην Ελλάδα δεν απολύονται οι δημόσιοι υπάλληλοι, αλλά η δουλειά τους.

Ο Χαραδαβέλλας απορεί: «Πού πήγαν τα λεφτά των τουριστών;»

Στουρνάρας: «Τώρα θα σας πω και μία αλήθεια. Οι συντάξεις των δημοσίων υπαλλήλων τον επόμενο μήνα θα αυξηθούν κατά 10%. Σε αριθμό.»

Εν κατακλείδι ο Στουρνάρας άδειασε τον Σαμαρά και μας μπέρδεψε. Τελικά έχουμε ή δεν έχουμε πρωτογαμές πλεόνασμα;

Κι άλλη μια κατακλείδα: Το χάπι του βιασμού είναι εναντίον των ανδρών. Το βάζεις στο ποτό της κοπέλας, εκείνη το πίνει και μετά σε βιάζει και μάλιστα με τη θέλησή σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: