30/9/13

Νενικαήκαμεν

Επιτέλους οι χρυσαυγίτες βρήκαν το δίκιο τους. Χρυσαυγίτη της γειτονιάς, μην απελπίζεσαι. Όταν δεν βρίσκεις το δίκιο σου σε βρίσκει αυτό.

Οι χρυσαυγίτες παραμένουν στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, δηλαδή σε κατ' οίκον περιορισμό.

Με τις συλλήψεις χρυσαυγιτών πηγαίνουν βλέποντας και πιάνοντας. Αφού η χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση θα έπρεπε να πιάσουν όλους τους βουλευτές. Δεν το έκαναν όμως γιατί τους επόμενους καλό είναι να τους τσιμπήσουν όταν είναι να περάσουν νέα δυσβάσταχτα μέρα.

Ο βουλευτής τους Παππάς διέφευγε της σύλληψης βρισκόμενος στην ταράτσα της ΓΑΔΑ μεταμφιεσμένος σε μπουγάδα. Προβληματισμός Δ-Ένδεια: «Εδώ Παππάς, εκεί Παππάς, πού είναι ο Παππάς;»

Από το blog του: «Προέρχεται από οικογένειες που έδωσαν στην Ελλάδα ιερείς και στρατιωτικούς. Πατέρας του είναι ο μαχητής αντιστράτηγος Π/Β Ηλίας Χ. Παππάς, στενός συνεργάτης του Γεωργίου Παπαδοπούλου.»

Διασκευή στίχων Δημήτρη Ιατρόπουλου: «Για πάντα ναζί / για πάντα ναζί / σ’ αυτό τ’ ανηφόρι που λένε κελί».

Με τις χειροπέδες στα χέρια ο Ηλίας Παναγιώταρος απειλεί ότι θα εμφανιστούν με νέο όνομα. Ο ίδιος με το «Ηλιάννα Παναγιωτάρα».

Με καλό συντελεστή το στοίχημα: «Ο Κούγιας συνήγορος μέλους της Χρυσής Αυγής».

Σαμαράς: (διαφεύγει με τον Βενιζέλο στη Νέα Υόρκη) «Αφού δε μας επέτρεψαν οι τροϊκανοί να κουρέψουμε το χρέος, είπαμε να κουρέψουμε τους -αν και κουρεμένους- χρυσαυγίτες για να μη χάσουμε την πρώτη θέση σε πιθανή εκλογική αναμέτρηση.»

Μαρτυρία πρώην χρυσαυγίτη: «Τώρα που κόπηκαν τα λεφτά τι λόγο έχω να υποστηρίζω τη Χρυσή Αυγή; Θα βάζω κι απ’ την τσέπη μου, για τσάμπα παρελάσεις, θα δέρνω αλλά δε θα με προστατεύει η Αστυνομία οπότε θα τρώω και μάπες και στο τέλος θα πάω και φυλακή να με περιλάβουν Αλβανοί και Πακιστανοί αρραβωνιαστικοί; Άλλο μαλάκας, άλλο βλάκας.»

-Τι να κάνουμε άμα παραιτηθούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής;
-Την πάπια.

Όσοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι να συλληφθούν για φοροδιαφυγή. Δε μπορεί, εδώ ήξεραν ότι και να σκοτώνουν ανθρώπους δεν θα τους πείραζε κανείς, σιγά μην πλήρωναν φόρους.

Πριν την ατυχή επέμβαση των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν, ο πρόεδρός τους άκουγε: «Αν θες να χτυπήσεις τους ισλαμιστές, άνοιξε στο Αφγανιστάν ένα εργοστάσιο τζιν Levi’s, ένα εργοστάσιο Coca-Cola και μια αλυσίδα εστιατορίων Goody’s». Με βάση αυτή τη φιλοσοφική θεώρηση, για να χτυπήσεις την ακροδεξιά στην Ελλάδα άνοιξε δέκα μεγάλα σκυλάδικα στην Αθήνα και άλλα 100 μικρά στην επαρχία. Ο υπόκοσμος στη θέση του και όχι στη Βουλή. Όπως σπρώχνεις τους μετανάστες από τη Σταδίου στα Σφαγεία, έτσι και τον υπόκοσμο από Βουλή στη νύχτα.

Από τα κεντρικά της Τροχαίας μαθαίνουμε ότι δεν έγινε το πραξικόπημα το Σάββατο, γιατί από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ είχε κίνηση στην Αλεξάνδρας και στην Ευελπίδων

Μόλις ο Αντωνάκης άκουσε ότι υπάρχει κίνδυνος να χάσει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης έδωσε εντολή να πιαστούν οι χρυσαυγίτες. Ο δεύτερος τρόπος να χάσει την προεδρία είναι να κάνει εκλογές.

Μην τους κάνεις τη χάρη να έχεις συνωμοτική σκέψη. Δε μπορούν να σχεδιάσουν τίποτα σωστά; Βλέποντας και κάνοντας πηγαίνουν κι αυτοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: