10/7/13

Όχι άλλη ανάπτυξη

Σε κανέναν δεν αρμόζει να κυβερνάει, εάν δεν είναι αυτός καλύτερος από τους κυβερνώμενους. (ΚΥΡΟΣ) –ο Ανάβασις

Co-Προνοιακή Ελλάδα στοπ.

Γιατί κάθε φορά που έρχονται νέα μέτρα έρχονται και Γερμανοί; Τώρα είναι για τον ΕΟΠΥΥ, γι’ αύριο βλέπουμε.

Ακόμα και χρυσαυγούλοι να είναι αυτοί που την έπεσαν στον Καμίνη, ακόμα κι αυτοί πέσαν εκτός γραμμής της συμμορίας τους, που φαίνεται να είναι κατά της αποψίλωσης των δήμων. Επειδή όμως το χτύπημα κραυγάζει για προβοκατόρικο παρακρατικό το μυαλό μου πηγαίνει σ’ αυτούς.

Από τη Χρυσή Αυγά ισχυρίζονται ότι δεν τους υποστηρίζουν εφοπλιστές. Όμως στη Βουλή Τρίτη 2 Απριλίου ψήφισαν υπέρ του αφορολόγητου των εφοπλιστών.

«Η Ελλάδα πηγαίνει καλά», λένε προεκλογικά Γερμανοί νεοφιλελευθεροι κυβερνώντες. Συμφωνούμε, η Ελλάδα πηγαίνει καλά, αλλά μόνο γι’ αυτούς. Αντί να μας κουρέψουν το χρέος μας ψαλίδισαν τη δόση οι Γερμανοί και ο Στουρνάρας, όπως πάντα, πανηγυρίζει. Τρελό παιδί χαρά γεμάτο. Ναι, ναι, δεν μπορούσαμε να διαχειριστούμε το Δημόσιο και μας ήρθαν οι ξένοι να μας μάθουν. Μία από τις φαεινές ιδέες τους ήταν ο ΕΟΠΥΥ και τώρα τον τρίβουν στα μούτρα τους. Όταν δεν μπορείς δεν κουβαλάς τον χειρότερο τον ξένο. Μήτσος.

ΠΑΕ ΠΑΟ: «Ακόμα δεν είδατε τίποτα. Μπορούμε και χειρότερα». Κυκλοφορούν και εισιτήρια διαρκείας κατά το, «Κλείνουμε και σας περιμένουμε».

Πάμε, λένε. για μείωση του ΦΠΑ στους χώρους εστίασης. Δηλαδή, ρε αδέρφια, το 13% είναι μικρό ποσοστό; Ειδικά όταν στην Τουρκία είναι 8%. Βέβαια δεν το δένουμε, μπορεί να παραμείνουμε στο 23%.

Η Νέα Ελλάδα έρχεται. Κλείνουν κι άλλα καταστήματα στις πόλεις. Έτσι, το κράτος και οι πολυεθνικές αλυσίδες πολυκαταστημάτων τα κονόμησαν πάλι. Το κράτος κονομάει μείωση εσόδων του.

Δωρεάν είσοδος κάθε Πέμπτη στο Μουσείο Μπενάκη. Όπως και στο Καζίνο της Πάρνηθας. Η δωρεάν είσοδος (για το Μουσείο Μπενάκη) ισχύει από 15 Ιουλίου για ένα χρόνο, αφορά και στα τέσσερα κτίρια του Μουσείου Μπενάκη: Το κεντρικό (Κουμπάρη 1), το κτίριο της οδού Πειραιώς, (Πειραιώς 138), το Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης (Αγ. Ασωμάτων 22) και την Πινακοθήκη Νίκου Χατζηκυριάκου- Γκίκα (Κριεζώτου 3).

Γκραντ Σουξέ Στόρι: Βαθύτερη ύφεση 5% και εκτίναξη της ανεργίας προβλέπει το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών. (ΙΟΒΕ)

Να δούμε πού θα πετάξει η Μέρκελ μετά τον Χοντρό-Λιγνό και τον Χοντρό τις εκλογές της.

Και η Μενεγάκη ερωτά: Γιατί δεν απολύονται οι υπάλληλοι της Βουλής που προσλήφθηκαν με μέσον;

Δεν υπάρχουν σχόλια: