4/7/13

Νέα Ελλαδα - Νέα Μέτρα

Στη Νιγηρία υπάρχουν λευκοί με νιγηριανή ιθαγένεια, αλλά είναι ελληνικής καταγωγής. Κάποιοι από αυτούς ή οι πρόγονοί τους ήταν επιχειρηματίες και έμποροι που έκλεβαν αυτή τη χώρα κι έπιναν το αίμα των Νιγηριανών. Τι γνώμη έχει γι’ αυτούς το Μιχαλολιάκος;

Οι Αιγύπτιοι είναι μάγκες. Δεν αντέχουν τη μιζέρια και έριξαν και τον Μόρσι. Ο Στουρνάρας όμως βρήκε άλλη μια μαγική προσέγγιση: «Βλέπετε την Αίγυπτο; Βλέπετε πώς θα ήταν η Ελλάδα έξω από ευρώ;» Ναι, ναι, έτσι θα ήμασταν, θα σας είχαμε στείλει στη φυλακή.

Σύνθημα Στουρνάρα: «Μόρσι ζεις, εκεί μας οδηγείς».

Ο Αντωνάκης ξανά στο Βερολίνο. Το πρωί και το μεσημέρι θα κάνει κάτι ψιλοσυναντήσεις με υψηλά πρόσωπα, το απογευματάκι θα κολλήσει αφίσες του χριστιανοδημοκρατικού κόμματος της Μέρκελ και το βραδάκι θα ξανά σ’ εμάς να ξεκουραστεί.

Στην αναμνηστική φωτογραφία η δασκάλα Μέρκελ κάλεσε τον Αντωνάκη πλησιάσει στην έδρα από τα τελευταία θρανία. «Εσένα πρέπει να δείξω στους Γερμανούς για να πάρω ψήφους». Μετά τις γερμανικές εκλογές όμως, η Μέρκελ μας υποσχέθηκε ότι δεν θα επιτρέψει μείωση τους χρέους της Ελλάδας με τη γνωστή μέθοδο του κουρέματος.(και με καμία άλλη)

Μουσική ανάσα του μέλλοντος: «Ο πιο καλός ο μαθητής ήμουν εγώ της φράου / και μ’ είχε η δασκάλα μου στο λάκκο λάου-λάου».

Η Νέα Ελλάδα της Νέας Δημοκρατίας: Νέα Πράγματα. Η δόση σε δόσεις.
(Είναι και το ΠΑΣΟΚ στα πράγματα, αλλά ας μην τους ενοχλούμε)

Η κυβέρνηση και οι βουλευτές της κάνουν αντίσταση στην Τρόικα, δεν το λένε στους τροϊκανούς όμως, αλλά στα τηλεοπτικά κανάλια. 

Το σκάφος που διαχειρίζεται  υπεράκτια εταιρεία ανήκει στον πατέρα του Καμμένου που, ως παλιός πετυχημένος επιχειρηματίας, δεν είχε ποτέ καλές σχέσεις με την πολιτική επιλογή και διαδρομή του γιου του. Τον ήθελε στο μαγαζί του.

Αποφυλακίστηκε Λάκης Γαβαλάς. Πρώτη του δήλωση: «Πραγματικός άντρας γίνεσαι στη φυλακή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: