11/6/13

Εμείς πότε θα γίνουμε Τούρκοι από τσαντίλα;

Μόνο οι Τούρκοι γίνονται Τούρκοι με την εξουσία τους; Τελικά οι ξεσηκωμοί των λαών κατά των κυβερνώντων που βολεύουν δικούς τους επιχειρηματίες δεν ξεκίνησε από την Ελλάδα, αλλά από την Τουρκία. Εθνική ξεφτίλα. Καλά να πάθουμε.

Και η Μενεγάκη απορεί: «Αυτοί που στην Ελλάδα λέγονται μαξιμαλιστές στην Τουρκία λέγονται ταξιμαλιστές;»

Ο πρόεδρος της Γαλλίας κύριος Ολλανδία (Ολάντ) είπε ότι η Ευρώπη βγαίνει από την κρίση. Το είπε σε Γιαπωνέζους επιχειρηματίες και όχι σε Έλληνες πελάτες τους.

Άραγε τι θα μας τάξει ο Σαμαράς για τις επόμενες εκλογές. Θέση εργασίας με 400 € το μήνα; Πρόλαβε ο Βενιζέλος και οι απανταχού δήμαρχοί του. Το τάξιμο στις επόμενες εκλογές θα είναι πολύ εντυπωσιακό. Όλα κατά παράβαση του Συντάγματος. Προσοχή κυρ-Αντώνη, όχι υπερβολές. Δε σε συμφέρει να μετονομαστεί η πλατεία συντάγματος σε πλατεία ΤΑΞΙΜατος.

Ο Σαμαράς το είπε καθαρά στη Θεσσαλονίκη για Χρυσή Αυγά και ΣΥΡΙΖΑ: «Αποφύγετε τα άκρα και βρείτε μέσο, αλλιώς προκοπή δεν κάνετε».

Και η Μενεγάκη απορεί: Κύριε Σαμαρά, αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι άκρο, τότε το ΚΚΕ τι είναι; Πολύ άκρο, κάτω ή πάνω άκρο;

Εξηγήθηκε αυτό που είπε ο Σαμαράς ότι ο Τσίπρας θα φάει από το λαό αυτοκρατορική απομόνωση. Σημαίνει ότι ο λαός θα γίνει Λούης. (Luis=Λουδοβίκος)

Καλά νέα από τις ιδιωτικοποιήσεις. Δεν ξεπουλιούνται ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ γιατί κανείς δεν τις θέλει. Για τη ΔΕΣΦΑ αποσύρθηκε η μία και μοναδική προσφορά που είχε κάνει ρώσικη εταιρεία, ενώ για τη ΔΕΠΑ δεν είχαμε καμία προσφορά. Για τη ΔΕΣΦΑ οι Ρώσοι είπαν ΔΕ ΣΦΑξανε, και η ΔΕΠΑ παραμένει ΔΕσποινίς  ΠΑρθένα.

Στουρνάρας: «Καλά πάμε με την όπισθεν»

ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
Τη Δευτέρα σΤΑ ΝΕΑ 1.200 θέσεις στην ΕΛληνική ΑΣτυνομία.

Σκληρές διαπραγματεύσεις με τους τροϊκανούς κάνουν οι υπουργοί μας μέχρι να έρθουν σε συμφωνία, μέχρι δηλαδή να συμφωνήσουν σε όλα.

Ξέρουμε: Μόλις ακούσουμε ότι θα δοθεί σκληρή μάχη για να πέσει ο ΦΠΑ κάπου θα έχουμε αύξηση ειδικού φόρου κατανάλωσης. Μόλις ακούσουμε για πλεόνασμα σε ένα τομέα ξέρουμε ότι πέφτουν οι συντάξεις. Μόλις δούμε τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη ξέρουμε ότι τελειώνει το δελτίο του Μέγκα και του Σταρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: