15/5/13

15 Μάη Κίνα

ΑΥΡΙΟ
Στις 16 Μάη Κίνα με Σαμάρα η Μαρίνα
Ο Αντωνάκης ανήκει στη συνιστώσα ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ
Οι Κινέζοι πουλάνε στους Έλληνες φτηνά ρούχα και φτηνές συσκευές, ο Αντωνάκης τους πουλάει φτηνά λιμάνια, αεροδρόμια, σιδηροδρομικές γραμμές και ό,τι άλλο ακριβό κάτσει.
ΥΣΤΕΡΙΑ ΜΙΑΣ ΛΕΞΗΣ
Ανάπτυξη ή ανάπηξη; Θα πήξουμε πάλι; Αν κάποιοι επένδυαν από Σαουδική Αραβία ή Κατάρ θα είχαμε αράπηξη, θα είχαμε πήξει στους αραπάδες. Για την ώρα έχουμε άλλη μια πτήση στο εξωτερικό, έχουμε για τον Αντωνάκη ανάπτηση. Του εφιστούμε την προσοχή μη φάμε ροχάλα και από τους Κινέζους, μην πάθουμε ξανά ανάπτυση, θα είναι κατάπτυστη. Όλο για ανάπτυξη ακούμε, πάθαμε ξανάπτυξη. Η οικονομία μας θερμαίνεται όμως με ζεστό χρήμα, περνάμε στην ανάψυξη.
ΡΕΤΣΙΝΙΑ
Τελικά το μόνο που καταφέραμε να κρατήσουμε στην εθνική συλλογική σύμβαση εργασίας είναι αυτό που θυμίζει κάτι που θέλουμε να ξεχάσουμε: σώσαμε μόνο το επίδομα γάμου.
ΣΧΟΛΙΟ ΗΜΕΡΑΣ
Δεν έχουμε κυβέρνηση της προκοπής. Δεν είναι άξιοι να εξοικονομήσουν χρήματα για το κράτος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα που παλεύουν να καταργήσουν τις απεργίες δημοσίων υπαλλήλων. Το αντίθετο έπρεπε να κάνουν. Να υποχρεώσουν όλους τους δημόσιους υπαλλήλους να κατέβουν σε απεργία διαρκείας. Έτσι δεν θα τους πλήρωναν, αλλά είναι άσχετοι. Ούτε μνημονιακοί της προκοπής δεν καταφέραμε να ’χουμε.
ΜΥΣΤΗΡΙΟ
Ο Σαμαράς στον ΣΕΒ προβλέπει ότι θα έχουμε γι’ άλλα 2-3 χρόνια μνημόνια. Δεν είπε όμως πόσο υπολογίζει ότι θα διαρκέσουν αυτά τα 2-3 χρόνια με τα μνημόνια στο σβέρκο μας.
ΔΙΚΑΙΟ
Πάντως οφείλουμε ν’ αναγνωρίσουμε στον Αντωνάκη την επιτυχία που μας προσέφερε. Δύσκολα άλλος πρωθυπουργός θα κατάφερνε να δίνουν οι ευρωφιλελεύθεροι συγχαρητήρια στη χώρα μας επειδή καταστράφηκε.
ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ
Η παρουσία της αστυνομίας στις Σκουριές, στην Ιερισσό, στον Πολύγυρο και τα γύρω της Χαλκιδικής στοίχησε μέχρι στιγμής περισσότερα των αναμενόμενων κερδών του κράτους από την εξόρυξη του χρυσού. Γιατί δε λέει ο Δ-ένδειας στον Μπόμπολα να προσλάβει ιδιωτική αστυνομία για να προστατεύει την επιχείρησή του;
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΜΑΚΙ
-Από πού είσαι;
-Από την Ιερισσό.
-Μέσα από την Ιερισσό;
-Ναι, από τα κρατητήρια.
ΑΠ’ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ
Νέες ξένες επενδύσεις. Ο Σαμαράς ανέθεσε τις μισοτελειωμένες, τις μισοαρχισμένες και τις νέες εθνικές οδούς της χώρας μας στη Google.
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
Πόσο τρικομματική είναι η κυβέρνηση; Όσο αποφασίζει και διατάσσει ο Σαμαράς;
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Είμαι αισιόδοξος. Έστειλα μήνυμα «Ζητείται δεύτερος για πρέφα» κι ας παίζεται αυτό το παιχνίδι από τρεις.
ΑΔΩΝΑΚΗΣ
Είμαστε κατά της απεργίας εκπαιδευτικών γιατί κάνει κακό στην ανάπτυξη και στις νέες επενδύσεις ξένων στη δημόσια εκπαίδευση.
ΘΡΟΥΜΠΑ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ
Ευρώ σημαίνει χούντες και πολέμοι
Βοήθεια σημαίνει χούντες και πολέμοι
GAP
Όπου ΠΑΣΟΚ κι η μοίρα του.
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ
Ο οίκος Fitsos μας αναβάθμισε και περάσαμε στην κατηγορία BC πλην. Αναρριχηθήκαμε από τα σκατά στα κατρουλιά. Από το μέσα τα κεφάλια είμαστε στο μέσα τα κάτω κεφάλια. Ελπίζουμε αύριο ν’ ανέβουμε κι άλλο και να φτάσουμε στα σκουπίδια.
ΠΑΓΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ…
…που θα χρειαστούμε νέα αιματηρά μέτρα.
ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΕΜΜΑ…
…φορολογούνται και τα περιττά κιλά ως τεκμήριο πολυτελούς διαβίωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: