14/4/13

Άγκυρη ενημέρωση από Ολυμπιακό Στάδιο

ΑΕΚ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
Ακούσαμε και αυτό το απίθανο: «Ο Πανθρακικός δέχεται να συνεχιστεί ο διακοπείς αγώνας, αλλά μόνο για 1-2 λεπτά για να μην αλλάξει το σκορ. Μόνο για να μη μηδενιστεί η ΑΕΚ και της αφαιρεθούν βαθμοί».

Κατά τις δέκα το βράδυ της Κυριακής 14/4 ο αθλητικός ρεπόρτερ του Real FM στο Ολυμπιακό στάδιο μας ανακοίνωσε ότι διαφωνεί με την εφαρμογή των κανόνων της ΕΠΟ για την διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών συναντήσεων. Λίγο πριν είχε βγει στον αέρα ο πρόεδρος των διαιτητών και ξεκαθάρισε ότι είναι στην αρμοδιότητα του διαιτητή του αγώνα και κανενός άλλου η συνέχιση ή η οριστική διακοπή ενός αγώνα. Αν αποφασίσει να συνεχιστεί ο αγώνας οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να βγουν να παίξουν μπάλα, αλλιώς θα υποστούν τις αντίστοιχες συνέπειες. Οι παρουσιαστές-συντονιστές των μεταδόσεων το μετέφεραν αυτό (!) στον ρεπόρτερ, που εκείνος έπρεπε να το έχει μεταφέρει στο στούντιο και στον αέρα, τέλος πάντων, ο τύπος διαφώνησε και με τον πρόεδρο των διαιτητών και είπε ότι είναι ανθρώπινο να ρωτάει ο διαιτητής τις ομάδες να θέλουν να συνεχιστεί ο αγώνας, αυτό μάλιστα, είπε, συνέβη και τότε, τότε… Δηλαδή δημοσιογράφος (;) μας λέει ότι οι κανόνες αλλάζουν όχι από τα όργανα που τους ορίζουν, αλλά από αυτούς που τους εφαρμόζουν κάθε φορά. Γι’ άλλη μια φορά το ρεπορτάζ (την αναφορά) την έκαναν οι παρουσιαστές δημοσιογράφοι και όχι ο απεσταλμένος στο στάδιο. Δε φτάνει που δεν έχουμε πρωτάθλημα της προκοπής δεν έχουμε ούτε μετάδοση αγώνων.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο ίδιος ρεπόρτερ βγήκε ξανά στις 10:18 στον αέρα και μας ενημέρωσε ότι αγώνας δε μπορεί να γίνει επειδή οι παίκτες του Πανθρακικού νόμιζαν ότι τελείωσε κι έστησαν στα αποδυτήρια μπουφέ, "...για το σαντουιτσάκι και το (!!!!) ποτάκι τους"! Τιμά το άθλημα ο κύριος που θεωρεί και μεταδίδει ως φυσιολογικό οι αθλητές μετά τον αγώνα να πίνουν οινοπνευματώδη και μάλιστα μέσα στα αποδυτήρια. Να το μεταδώσει, ναι, αλλά ως κακό συμβάν-μήνυμα στο χώρο του αθλητισμού. Ακόμα γελάμε με το "Πώς να βγουν να παίξουν αφού είναι φαγωμένοι;" Τελικά τον ρεπόρτερ τον ενημέρωσε ότι δεν θα συνεχιστεί ο αγώνας, όχι κάποιος αρμόδιος, αλλά ένας ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού (ο Δ. Παπαδόπουλος) που έφευγε. Αυτ΄ςο δηλαδή που το έμαθε τελευταίος. Μιλάμε για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: