9/4/13

Τράγκαςς

Και από το άλλο κανάλι καταδίκαζε τον ναζισμό.
 

Κύριε Χατζηνικολάου, βγαίνοντας στη ραδιοφωνική εκπομπή σας την Τρίτη 9η Απριλίου βρίσατε τα ανεξαιρέτως όλα κόμματα, ότι αυτά φταίνε για τη γιγάντωση της Χρυσής Αυγής. Ωρυόμενος για την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ που καταγγέλλει την εκπομπή του Τράγκα με τους χρυσαυγίτες καλεσμένους είπατε «Στα μούτρα σας…» δυο-τρεις φορές και μετά το μεταφέρατε σε όλα τα κόμματα βρίζοντάς τα ότι υπερψήφισαν στη Βουλή το συγχωροχάρτι στους τραπεζίτες για τα θαλασσοδάνεια στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Να σας θυμίσουμε ότι μόνο αυτά τα δύο κόμματα και κανείς άλλος δεν ψήφισε υπέρ της τροπολογίας που κατέθεσαν οι τρεις βουλευτές της ΝΔ και δίνει το συγχωροχάρτι. Το ότι όποιος τσουβαλιάζει όλα τα κόμματα ευλογεί την ακροδεξιά είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Επίσης, κύριε Χατζηνικολάου, σκεφθείτε μήπως για την άνοδο της ακροδεξιάς, εκτός από την διαφθορά των κυβερνητικών κομμάτων -και όχι όλων- φταίει και η εξαθλίωση κοινωνικών στρωμάτων, όπως διδάσκει εδώ και πάνω από έναν αιώνα η ιστορία. Μη θέλοντας να σας αδικήσουμε όμως, ας ομολογήσουμε Δεν θέλουμε να είμαστε άδικοι, όμως καλά κάνετε και δεν βρίζετε τον Τράγκα για τη «φαεινή» ιδέα που είχε. Δεν χρειάζεται να χτυπάς κάποιον που σκάβει μόνος το λάκκο του. Δεν τον θεωρώ βλάκα τον Τράγκα. Ο βλάκας βλέποντας ότι λείπουν χρυσαυγίτες από τα τηλεοπτικά πάνελ, επειδή αν συμμετείχαν θα έφευγαν οι εκπρόσωποι των άλλων κομμάτων, θα σκεφτόταν «Ας τους φέρω εγώ να κονομήσω τηλεθέαση». Ο έξυπνος όμως θα το έκανε αυτό ως ευκαιρία να διαδώσει (ή και να διασώσει) τις ιδέες του. Κάπου ανάμεσα σ’ αυτούς τους έξυπνους και σ’ αυτούς τους βλάκες είναι οι νεκροθάφτες.
Κύριε Χατζηνικολάου, όταν μαθεύτηκε ότι και ο Τράγκας είναι στη λίστα Λαγκάρντ, τον δικαιολογήσατε ότι έχει μηδενικό λογαριασμό. Δεν σκεφθήκατε ότι δεν μπορείτε να εκφράσετε γνώμη πριν εξετάσετε την κίνηση αυτού τους λογαριασμού που την ώρα που ναι, ήταν μηδενικός, αλλά την ώρα που τον κατέγραψε ο (τέως πια) υπάλληλος της τραπέζης HSBC.

2 σχόλια:

KOYKLITIS είπε...

"Δεν σκεφθήκατε ότι δεν μπορείτε να τον εκφράσετε γνώμη πριν εξετάσετε την κίνηση αυτού τους λογαριασμού που την ώρα που ναι, ήταν μηδενικός, αλλά την ώρα που τον κατέγραψε ο (τέως πια) υπάλληλος της τραπέζης HSBC."

Δημήτρη, το κλείσιμο του κειμένου επίτηδες το έγραψες έτσι ή σου ξέφυγε;
Κατά τα λοιπά, πάντα ωραίος!

Dimitris Tsakalias είπε...

"...να (τον) εκφράσετε γνώμη..." Το διόρθωσα, ευχαριστώ. Αν άκουγα ότι και η κίνηση του λογαριασμού μαρτυρά ότι ποτέ δεν έβαλε χρήματα θα πίστευα ότι κρίνει το συγκεκριμένο αντικειμενικά. Πάντως κανείς δεν θα ήθελε -τηρουμένων αναλογιών- να βρίσκεται αυτές τις μέρες σε θέση σαν αυτή του Χατζηνικολάου. Κατά τη γνώμη μου ο Τράγκας έκανε λάθος αβλεψίας τυφλωμένος είτε από ιδεοληψία, είτε από τη μανία των αριθμών της AGB. Θα το πληρώσει ακριβά και στο περιοδικό του. Αυτό που κερδίζει από την προσέλκυση χρυσαυγιτών ακροατών, τηλεθεατών και αναγνωστών δεν είναι τίποτα μπορστά σε όσα έχει να χάσει ακριβώς επειδή θα προπαγανδίζουν υπέρ του οι φασίστες. Ίσως γνωρίζεις ότι από το φθινόπωρο θα κάνει εκπομπές και στο ραδιόφωνο του Σκάι. Πάει κι αυτό.